Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Допълнително моторче за парно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Допълнително мотче за парно

Първоначално публикуван от Иван Алексиев Преглед на мнение
    Моторчето поне при мен върши чудесна работа.
    1.Парното много по бързо започва да духа топло (важно при каране на къси растояния зимата).
    2.При ниски обороти в гората или гадни задръствания дебита към парното съответно температурата от него е постоянна.
    3.При тежки натоварвания или дълга работа на празен ход респективно лебедка отварям парното и пускам помпата на практика работи за охлаждане много добре лятото при спрени вентилатори и затворен жалуз на парното температурата в купето не се покачва и не е досадно.
    Важно е да го вържеш правилно към охладителната система и да си пуснеш тоците така че да го управляваш по подходящ начин.
    Мойто съм го купил от Антарис магазина на Газела някъде около 30лв.
    Дви години нямам проблеми.
    На Патриота си е монтирано фабрично така че може би го внася и Карбон. До колкото знам подобни заводски имат и доста други коли например Мерцедес, служат за принудително охлаждане на системата след спиране на автомобила. Препоръчвам го.
    А относно недогрев на мотора просто трябва да ти е изправен термостата.
    +1
    Взех си такава "джаджа",по съвет на Йори за което му благодаря и честно да ви кажа след 5 години и нещо експлоатация на тази кола разбрах ,че и моя джип зимата има парно .Моето е от W124 на мерцедес -40лв втора употреба съм го плащал .
    Действително почти веднага започва да духа топло при каране на къси разтояния ,което е много важно в градски условия .
    B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X