Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Извод от раздатка на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: извод от раздатка на уаз

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
    Става лесно на РК от газ-69,аз имам такъв извод за лебедката,на текезесарката,даже днес забравих да го изключа и пак скъсах въжето.Решил съм да я правя пак само с кардан че вече въжета не останаха.
    Колега дай някоя снимка да видя как е направена какъв редуктор си ползвал.
    Аз няма да я правя хидравлична а ще е механична.
    От този извод какви обороти излизат.

Коментар

Зависи на коя скорост сложиш и колко газ даваш. При него е на Газ69 раздатката и там е доста по лесно.
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
        Зависи на коя скорост сложиш и колко газ даваш. При него е на Газ69 раздатката и там е доста по лесно.
        От каде и за колко може да си намеря този нагот за раздатката (че не знам точно как се казва).

Коментар

Първоначално публикуван от italiqneca82 Преглед на мнение
          Колега вземиси електрическа лебетка. Защото като сложиш хидравлична ще разчиташ само на нея. Като включиш на неутрал ,вклучваш лебетката ,но изключваш двигателните колела , така разчиташ само на лебетката.
          Колега,лебедката е механична с кардан от Рк до редуктора с макарата.Може да навива заедно с движението на джипа,а може и когато е на неутрална.Ел.лебедките спрямо механичната са играчка.Нали така скъсах въжето,забравих лоста включен и,тръгнах да карам след 50м,10мм въже го къса като канап.Опитай това с електрическа най -малко ще дръпне тока и ще се натовари мотора.При механичната има 4,скорости напред и една задна за размотаване.Снимки ще кача другата седмица,в неделя ще се вози ме и няма да имам възможност да и сменям въжето.

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
            На раздатачната кутия на уаз има капак където се слага извод за допълнителни приспособления /помпа за пръскане/. Там мисля да сложа помпа за хидравлична лебедка, някой правил ли е подобно нещо и ако е правил нека сподели.
            Аз имам такъв редуктор с карданче, но несъм правил нищо и аз не знам защо.
            0877 877 297

Коментар

Първоначално публикуван от kurnare75 Преглед на мнение
              Аз имам такъв редуктор с карданче, но несъм правил нищо и аз не знам защо.

Ако няма да го ползваш и решиш да го продаваш кажи какво ще му искаш.

Коментар

Незнам какво да му искам, а пък още повече дали да го продам.
                0877 877 297

Коментар

Моралес правеше такива КОМ. Не знам дали сега има.

Коментар

Цветан,има но май не го продава.

Коментар

Толкова ли са цени бре та никои не ги продава
                      0885 297985,мтел-Радо
                      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                        Толкова ли са цени бре та никои не ги продава
                        Незнам колко са ценни, но досега още не съм видял някъде монтиран и работеш такъв ком. Аз го имам кома но като и да го мисля все нещо ме спира. Ако има някой, който да го е монтирал и да го използва нека сложи някоя снимка, за УАЗ става въпрос.
                        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                          Незнам колко са ценни, но досега още не съм видял някъде монтиран и работеш такъв ком. Аз го имам кома но като и да го мисля все нещо ме спира. Ако има някой, който да го е монтирал и да го използва нека сложи някоя снимка, за УАЗ става въпрос.

Колега ако искаш да видиш какво може да се направи с този КОМ дай го на valio zila да осъществи нестандартните си идеите.
                          Даже се съмнявам че ще направи нещо за да окачи УАЗА на обелено дръво.
                          НОNDA-900RR - RENAULT MEGANE SCENIC 1.9DTI - OPEL CORSA 1.3 mi

Коментар

Колега (ceko yaz469) не настоявай знаеш какво мога.

Щом си ги пазите за вас си ги дръжте.

След некой ден ще ви покажа как ще си го изработя сам и как ще кача уаза на обелено дръво.
                            Последно редактирано от valio zila; 21-10-10, 21:47.

Коментар

За направа не е нищо сложно, стига да имаш добър стругар и фрезист.
                              Но след като имаш КОМа, след това какво, и за мен не е проблем да сложа един редуктор и барабан за въжето на мястото на задните седалки и ще имам супер лебедка на която въжето може да се тегли отзад или отпред по желание, пък може и два барабана за две въжета, проблем никакъв.
                              Но я ми кажи как да монтирам лебедката на предната броня и да закарам до там кардана без да съсипя уазката?
                              Успех в начинанието и ще чакам с интерес снимките, може и да използвам някоя от твойте идей.
                              "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Един от начините е с кардан но не се сещам как да иде до там без да режеш УАЗА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X