Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми я-409

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми я-409

Здравей,
    Къде мога да си купя гуми я-409 в София?

От: Гуми я-409

Сигурно ще е трудно да се намерят - май от години не се произвеждат.
    БИО пчелен мед и пчелни продукти
    0888 66 59 73

Коментар

Имало заместител Медвед,или Я-569 235/75/15, какво те привлича в тиа гуми ,шарката,височината,че са тесни??С тоя диаметър 780мм,нямат алтернатива,но....имат и много минуси. Я виж тиа http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=128715 разликата е 20мм.
      Последно редактирано от ivan_; 14-10-11, 20:38.

Коментар

Аз обиколих София на длъж и шир но *навсякаде ми казаха,че Я-409 и Я-569 от около 2 тод. несе вкарват в България и си купих Я-192.

Коментар

Re: Гуми я-409

Имам я-245 и трябва да ги промените.Наистина лоша гума. Хлъзгави върху мокра асфалт, много твърдят, ...

Моята дилема беше я-409 или я-192. 85-90% за пътните и 10-15% оф-роуд. Приятел ми каза, я-192 е лошо за пътя.

Какво мислите за Kobra Trac NT / Tagom Mud Sport, 31x10.5 R15?

П.С.
          Извинявам се за лошото ми български език

Коментар

Приятелю,работил съм 2г. в Сърбия и много ми харесвате като държава и народ.За КОБРА става но не е най добата гума за уаз,за Я-192 карал съм с такива гуми и мога да ти кажа,че е добра гума.Малко трудно се балансира.Мисля,че това е най-добрия компромисен вариант за уаз.Карах с Я-192 около 4години нон стоп и имат още грайфер.В момента карам с малатеста кайман,но не мога да направя голяма разлика в проходимостта на джипа за момента,Според мен Я-192 е подходяща за уаз,и много здрава,а и добро бюджетно решение намират се за около 135-150 лева.Пожелавам ти успех и не те ангажирам с моето мнение,просто споделям моя опит.Поздрав
            Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832

Коментар

Я-192 са пари на вятъра,взимай западни.

Коментар

Що се отнася до гумите R-192...много добри гуми, специално за УАЗ. Казвам го от личен опит.
                Търпението калява силния и прогонва слабия.

Коментар

Re: Гуми я-409

Страхувам се какво я-192 гумите на асфалта. Ако в като я-245 не е проблем, но ако е по-лошо ... тогава ужас ...

Коментар

Я-569 има в Пловдив , цената беше около 170 лв , за тези пари по-добре дженерал грабер АТ .
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

От: Re: Гуми я-409

[QUOTE=rastko;1648432]Страхувам се какво я-192 гумите на асфалта. Ако в като я-245 не е проблем, но ако е по-лошо ... тогава ужас ...[/QUO Прав си ,Тракторните ,дори са по добри. Крах Я-245,смених ги с Я-409,сега съм с западни, леки мек каучук,ништо общо с руските,дори самите руснаци ги ненавиждат.http://www.uazbuka.ru/wheels.htm

Коментар

В склад за части, близо до Кюстендил, има налични от коментираните гуми. Я-409 - 185 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
                          В склад за части, близо до Кюстендил, има налични от коментираните гуми. Я-409 - 185 лв.
                          За тия пари аз бих избрал Каймани.
                          Поздрави.

Коментар

Тони сигурен ли си че са 409, щото и аз се заблудих че са такива, а те са някакъв по-нов модел и бяха 215 лв.
                            SUBARU FORESTER 2.0XT '03
                            УАЗ

Коментар

Тони в с.Слокощица ли ги гледа гумите,че аз вчера бях там и няма.Има я-569 медвед 235/75/15,и два модела forward safari 500(с шарка на кайман) и farworld(нещо между я-192 и мики томсън)много интересни гуми,но всичките по 75см високи.
                              Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X