Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Болтове за алуминиеви джанти на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Болтове за алуминиеви джанти на УАЗ

Здравейте колеги!!!
    Потърсих из сайта, но не намерих отговор и затова реших да пусна нова тема
    Сдобих се със алуминиеви джани за ужаската, но като ги сложих на местото им, се оказа че болтовете на главината идват къси и гайките се завиват ,но едвам се пълни половината на резбата,да не говорим че тези гайки не са за алуминиеви джанти.
    Въпроса ми е: от какво може да станат болтове и има ли гайки за алумуниеви джанти с резба 14 х 1,5?
    Предварително благодаря!!!
    основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

От: Болтове за алуминиеви джанти на УАЗ

Първоначално публикуван от перко Преглед на мнение
    Здравейте колеги!!!
    Потърсих из сайта, но не намерих отговор и затова реших да пусна нова тема
    Сдобих се със алуминиеви джани за ужаската, но като ги сложих на местото им, се оказа че болтовете на главината идват къси и гайките се завиват ,но едвам се пълни половината на резбата,да не говорим че тези гайки не са за алуминиеви джанти.
    Въпроса ми е: от какво може да станат болтове и има ли гайки за алумуниеви джанти с резба 14 х 1,5?
    Предварително благодаря!!!
    Виж от Витара трябва да станат.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Може да пробваш и тук:
      http://www.etebg.com/
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Смени шпилките с по-дълги,и си купи точните гайки.Оригналните шпилки са само за стоманени джанти. Леглата на алуминиевите джанти предполагам са сверични ,а не конусни.

Коментар

точно това е проблема,откъде да взема по дълги шпилки,по скоро от кой друг автомобил стават..от изпратеният сайт има някакви подобни за Мерцедес,но като не са ръцете ми да ги пробвам на место нищо не мога да кажа...за пръв път през живота си се разправям със алуминиеви джанти гледах ги леглата и ми се струва че са конусни...

Коментар

Продължавай да търсиш Истината, щом имаш Ужаска. Разрешавам ти и да се затриеш в Ужасът Си.
            За алуминиевите джанти, за конусите и сферите, аз например съм писал. Търси в архива, само гледай да попаднеш в думата.

Коментар

Прочетох темата още вчера,как я намерих не си спомням.Истината за Ужаската е като да търсиш главният герой в телефонният указател.Обадих се във фирмата,сайта който е посочил колегата и май немат това което ми трябва,има сходни барабанни болтове за Мерцедес но без шлици и със основа 14 , а на ужаската е 16-чък.Другото е индивидуална поръча и цената на 20 болта става колкото взех джантите.Гайки от ланд ровър...братушките пишат че става болтове от Волга 3102, но не съм проверявал в матазините из варна

Коментар

Съжалявам мъжки, нататък е без мене. Иначе ще има ядове за модераторите. Помолих те ...

Коментар

Питай в Карбон, на новите Патриоти слагат ал.джанти, може да са по дълги.Също и в Сей Хай тя ти е близо.Иначе поръчка,преходни фланци,или разпробиване на главините на кординат и набиване на шпилки друг стандарт/модел. Тука и аз играх в тоя филм с един приател и неговата Волга ,ма мерак за ал.джанти,но неговите ги и разпробиваха .

Коментар

Проверих в Карбон и Сейхай, нямат ги,тъй като явно алуминиевите джантите не са дебели и стават стандартните.След проверка в Автокаталог разбрах че тези барабанни болтове, с каталожен номер 31011-2403062 са задните за Волга модел 31029 , но само за тези коли които са със предни дискови спирачки,сега остава да ги намеря из България...някой да подскаже откъде евентуално могат да се намерят

Коментар

А ми представителя на ГАЗ-елите?? Ако и там няма,защо не питаш някой стругар да ги напрви,но си купи истинска стомана,марка не мога да ти препорьча,мога да питам.Стоманите не са скъпи 1.80 лв за килограм.

Коментар

В Горски извор,Хасковска област ги има,но във момента нямат достатъчно бройки,към края на месеца ще получат,даже човека с когото говорих каза че имал ГАЗ 69 и бил със такива болтове, та ставали де...имат и сайт но нали не редно се прави реклама.
                        Благодаря на всички колеги които се отзоваха!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X