здравеите имам уаз 452 смених му свещти кабели делко капаЧка но като запали не работи както трябва и няма мощност идва маистор и го зацепи и пак сащтото няма мощност кажете какво и е предварително балагодария.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
uaz
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: uaz
Конкретизирай какво по-точно не е наред - прекъсва ли, обороти ли не може да вдигне или каквото ще да е. Иначе почваш: компресия, карборатор/има ли ГАЗ/, запалителна с-ма/смени кондензатора, че аз съм страдал от него/. Може по много причини да няма мощност, но щом си викал "майстор" би трябвало да е открил причината.
Коментар
-
Първоначално публикуван от KUBRAT4E Преглед на мнениеНеска и купихме контензатор и се изфорцира много хубаво благодария за саветите темата е прекратенаУАЗ 31512 Мицубиши L 200
Коментар
-
Оня ден отидохме да товарим сено и пак направи сЪщото не знам веЧе, в един момен идва много хубав ток после се губи.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 30-05-11, 20:02.
Коментар
-
Първоначално публикуван от KUBRAT4E Преглед на мнениеОня ден отидохме да товарим сено и пак направи сЪщото не знам веЧе, в един момен идва много хубав ток после се губи.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Колега, не че много разбирам от УАЗ, но я си погледни хубаво делкото.
Имал съм случай масата на чукчето и наковалнята изглежда здраво като го гледаш монтирано, но като го свалих беше закъсано и даваше подобни ядове на твойте.
Има вероятно и лагерче на вала и ако е рабито също не е добре...
Общо взето една цялостна ревизия на делкото, бубината и кабеляците между тях след като си сменил " свещти кабели делко капаЧка".
И делкото имали вакуум? Виж му мембраната.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар