Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разпробиване на карборатор К126 и слагане на щуцери

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разпробиване на карборатор К126 и слагане на щуцери

Колеги , доста се порових по форума, но за мое съжаление не успях да намеря никъде снимка на разпробит карбуратор 126.
    Моля някой колега, който е с такъв и е с щуцери на газ, да постави по възможност снимки . Колкото по подробни са , толкова по -добре , по тях ще разпробивам

П.с. За успокоение на хората със слаби сърца , имам си и резервен неразпробит
    Бат Емо е герой, да кара УАЗ обича той !:lol:А вече и Витара :mrgreen:

От: разпробиване на карбуратор 126 и слагане на щуцери

Най-удачно е да се разпробие на най-тясното място на дифузьора, но гледай да не пробиеш някой канал. Резбата е 10х1, аз я минавам само с първия медчик, с втория става много хлабава.

Коментар

Честно казано не съм седнал днес да го пробивам , ще ми се да го видя на снимки .Мислил съм за там, но от повече мнения глава не боли, пък и ако е късмет някой колега да снима изобщо как си е монтирал газовата на буханка ще стане работа за чудо и приказ

Коментар

Особено ме интересува мястото на изпарителя , щото на буханката е хем сърби-хем боли , хем да не е далече от карбуратора, хем да не е баш до колекторите Мисля даже вариант за изпарител зад седалката , антифриз от парното за фургона абе чакам идеи утре други ден като влезна във форума ще се изкефя максимално от едни хубави снимчици на раздупчен кабуратор и някоя свежа идея Благодаря на всички предварително !

Коментар

здравей ,колега!
          Слагах на буханка,само че е товарна и няма парно отзад за салона и го сложих точно зад дясната седялка.Водата за загряването тук колеги от форума ми подсказаха дая взема от крана за парното,само че се слагат два крана един над друг,от долният тръгва водата за изпарителя, а горният си остава оригиналният.Долният кран има нарязана вътрешна резба, за да се завие горният.Изхода на водата след изпарителят е вързан на водната помпа.
          Карбуратора ми е друг не е като твоя,но го занесох и за 15 лв ми го пробиха и му сложиха щуцери от бронзови тръбички.
          За друго место на изпарителя, но е по далеч от карбутора е на местото на разширителното казанче за водата,ако имаш такова и местиш казанчето на стойката зад дясната седялка и така охладителната ти система работи още по добре особено ако е от затворен тип.
          основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

Коментар

Перко , благодаря за мнението, наистина е полезно. То на моята буханка , там е най удобното място за изпарителя/зад дясната седалка/, като даже няма да пробивам, а ще резна с флекс едно прозорче на ламарината към двигателя за маркучите. С тройници ще взема антифриз от парното за фургона, Бутилката ще е на мястото на десния резервоар с защитна ламарина отдолу, Става просто идеално с по 1 м тръби се закарва до изпарителя
            30л. бутилка ми е напълно достатъчна,а тя си влиза идеално там , едва ли ще правя преход над 100 км наведнъж Сега карам с Москвичов карбуратор 126 Р със сменени оригинални жиглиори от 126 чиста ,Двигателя е ЗМЗ 24 Д , възможно най-добрия от серията двигатели за Уаз Жалко ,че никой не е пуснал снимка, ще трябва да се спрявям сам , не че е проблем , пък и ако прецакам нещо имам още 2 карбуратора Благодаря за мненията и ако все пак се появи някоя снимчица ще е супер .

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...042#post470042 дано свърши работа.
              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X