здравейте колеги нов съм сайта но и аз имам един от тези УАЗ 469 на скоро се захванах с цялостен ремонт и не знам как е при вас но за мен намирането на необходимите части се оказв проблем
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Реставрация и подобрения на УАз469
Свий
X
-
От: ПРОЕКТ 33 - реставрация и подобрения на УАЗ 469
Първоначално публикуван от joro_honda Преглед на мнениездравейте колеги нов съм сайта но и аз имам един от тези УАЗ 469 на скоро се захванах с цялостен ремонт и не знам как е при вас но за мен намирането на необходимите части се оказв проблемГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
-
здравеите колеги това на първата снимка е стоика за гребло(дъска)за сняг.надявах се да стегна всиЧко до като доиде снега но така и не успях.веЧе не бурзам ето малко инфо.за Частите които търся-покривало,но да е Черно и от някакъв здрав материал,предни амортисори с два отвора(уши),маншона за ръЧната спираЧка в купето също така ми се иска да шпригвам ресорите ако някои знае къде ги правят моля за информация.благодаря предварително
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro_honda Преглед на мнениеколеги темата е страхотна.Гере ще стане супер УАЗ-та и аз съм се захванал с нещо подобно но иска доста време надявам се и аз да ка4а снимки след като завърша моята.успехГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro_honda Преглед на мнениездравеите колеги това на първата снимка е стоика за гребло(дъска)за сняг.надявах се да стегна всиЧко до като доиде снега но така и не успях.веЧе не бурзам ето малко инфо.за Частите които търся-покривало,но да е Черно и от някакъв здрав материал,предни амортисори с два отвора(уши),маншона за ръЧната спираЧка в купето също така ми се иска да шпригвам ресорите ако някои знае къде ги правят моля за информация.благодаря предварителноЩе стане страхотен вероятно!Относно частите - ако беше в София щях да ти помогна не само с намирането на повечето части, а и работа по машината! На 1 км от нас има магазин за УАЗ-кови части, до нас шият покривала,брезенти и прочее..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Владо_Веков Преглед на мнениеСамо така колега, продължавай да стегаш УАЗ-а, добре стой и има 'фаца' както се казваЩе стане страхотен вероятно!Относно частите - ако беше в София щях да ти помогна не само с намирането на повечето части, а и работа по машината! На 1 км от нас има магазин за УАЗ-кови части, до нас шият покривала,брезенти и прочее..
Коментар
-
Първоначално публикуван от joro_honda Преглед на мнениездравеите колеги това на първата снимка е стоика за гребло(дъска)за сняг.надявах се да стегна всиЧко до като доиде снега но така и не успях.веЧе не бурзам ето малко инфо.за Частите които търся-покривало,но да е Черно и от някакъв здрав материал,предни амортисори с два отвора(уши),маншона за ръЧната спираЧка в купето също така ми се иска да шпригвам ресорите ако някои знае къде ги правят моля за информация.благодаря предварителноАз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
здравейте,колеги поради малкото свободно време не бях влизал в саита.благодаря на всички за предлуженията,но за радост намерих повечето неща за уаз-а.колега Драгомир-68 ще се радвам да се запознаем моя тел. е 0887 803137.пускам малко снимки на уаз-а.напредваме но остава не малко работа по него.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар