Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за спирачната помпа на УАЗа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за спирачната помпа на УАЗа

Здравейте колеги! Имам следния проблем и ще съм благодарен ако си кажете мнението.Протече ми спирачната помпа на УАЗа,тя е еднокръгова от стария модел, досега не съм и сменял гумичките и не съм я отварял,джипа го взех с тази помпа преди 5 години и досега не съм имал проблем.Има ли смисъл,ако има язвички в цилиндърчето на помпата да сменям гумичките или да си купя нова помпа БЛАГОДАРЯ Ви предварително!

От: Въпрос за спирачната помпа на УАЗа

Аз имах подобен проблем с спирачната помна на газ69 сменям гумички вече за 3ти път има ефект но е временен, ако имаш възможност смения я с нова мисля че е около 50-60лв новата

Поздрави
    Газ 69 2.4i
    Густо майна, пътят свърши !!!
    GSM: О895 7О6О59

Коментар

Първоначално публикуван от NIKOV80 Преглед на мнение
      Здравейте колеги! Имам следния проблем и ще съм благодарен ако си кажете мнението.Протече ми спирачната помпа на УАЗа,тя е еднокръгова от стария модел, досега не съм и сменял гумичките и не съм я отварял,джипа го взех с тази помпа преди 5 години и досега не съм имал проблем.Има ли смисъл,ако има язвички в цилиндърчето на помпата да сменям гумичките или да си купя нова помпа БЛАГОДАРЯ Ви предварително!
      Ако има язви - сменяш помпа, ако не гумички.

Коментар

Колега ако цена за нова помпа те устройва заложи на новото а и както казваш че твойта има язви със смяна на гумички решението е само временно .

Коментар

А още по-добре вземи нова двукръгова, и преправи цялата система на два кръга.

Коментар

Всичко зависи от дълбочината на язвите. Новите гумички може да станат на ресни и след едночасово каране.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Благодаря ви за съветите! Работата ми намирисва на нова помпа.

Коментар

Ако купуваш нова колега пиши за колко си я купил и я снимай да я видим че и на мен ми предстои нещо такова.
                благодаря предварително.

Коментар

Моита помпа миналата година протече, купих нова 70лв, двукръгова. Монтирах я, сложих спирачна течност която също закупих нова, напълних казанчетата и отвартя там едно болче да обезвъздуша, след това се качих в жипа и натиснах педала... долу остана. Свалих помпата утидох в магазина и там ми я смениха, монтирам вече новата помпа пак по сащия начин и тя така... Нервирах се, ходих и си купих и едни нови гумички, разглабям помпата немога да извадя нищо от нея гумичките се беха толкова раздули, бяха станали 2 пъти по големи от оригиналните ( ако ги открия ще кача снимки) и така подмених с доста мъки оригиналните с други закупени от същия магазин и засега няма проблеми.
                  Та искам да ви кажа както и споменаха по горе някои колеги ако не е надрана старата помпа, няма шупли, елипса да е станала или каквото и да било по добре подменете само гумичките.
                  [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Граховски Преглед на мнение
                    Моита помпа миналата година протече, купих нова 70лв, двукръгова. Монтирах я, сложих спирачна течност която също закупих нова, напълних казанчетата и отвартя там едно болче да обезвъздуша, след това се качих в жипа и натиснах педала... долу остана. Свалих помпата утидох в магазина и там ми я смениха, монтирам вече новата помпа пак по сащия начин и тя така... Нервирах се, ходих и си купих и едни нови гумички, разглабям помпата немога да извадя нищо от нея гумичките се беха толкова раздули, бяха станали 2 пъти по големи от оригиналните ( ако ги открия ще кача снимки) и така подмених с доста мъки оригиналните с други закупени от същия магазин и засега няма проблеми.
                    Та искам да ви кажа както и споменаха по горе някои колеги ако не е надрана старата помпа, няма шупли, елипса да е станала или каквото и да било по добре подменете само гумичките.
                    Помпата се обезвъздушава от двете тръбички. От какво болтче я обезвъздушаваш?
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                      Помпата се обезвъздушава от двете тръбички. От какво болтче я обезвъздушаваш?
                      Трабичките нали излизат от долу... от горе мисля че беше това болче.
                      [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Днес свалих помпата и я разглобих,както писа колегата "Р.Граховски" и аз едва извадих гумичките,за моя изненада нямаше язви в цилиндъра на помпата и само смених гумичките.Не ми остана време да я кача на джипа но като го направя ще пиша ,какъв е резултата.Сигурен съм че ще е без проблем амаа да не избързвам.Благодаря на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Граховски Преглед на мнение
                          Трабичките нали излизат от долу... от горе мисля че беше това болче.
                          Тръбичките на двукръговата помпа излизат отгоре или отстрани. Помпата не се обезвъздушава от болтчето.

Коментар

Здравейте, колеги. Реших да не отварям нова тема и питам тук.
                            Въпросът ми е дали спирачната помпа на снимката долу става за УАЗ 469? В момента няма как да видя някой екземпляр за да разбера. Благодаря предварително!

Коментар

Тази помпа е от Ниса-Жук. Пробвай я може и дя стане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X