Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Силни вибрации "яко тресене" при УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Силни вибрации "яко тресене" при УАЗ

Днес, както си карах УАЗката за кеф на село изведнъж започна да тресе ужасно толкова, че едвам я удържам в пътя със скорост 15 - 20 км/ч. Спрях и проверих карданите, гумите и всичко на пръв поглед, което може да е причината, но не установих нищо. След като се качих я пуснах по инерция - никакъв проблем, но щом запалих двигатела същия ужас. Спрях отново включвах изключвах хъбовете, бавни, бързи, пусках по инерция и т.н. взе че се оправи не можах да разбера проблема. Моля на някой, ако му се е случвала такава диагноза и е разбрал проблема да пише, че бая ме притесни това тресене?

Re: Силни вибрации "яко тресене" при УАЗ

кормилни накайници, най вероятно.И малко ако са криви гумите в един момент почват да се мятат в една и съща посока+ луфта в накрайниците и готово. Като се разминат кривините в гумите исчезва. Докато се появи пак.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Благодаря Targa, но проблемът е само при запален двигател.

Коментар

Сигурно двигателя е започнал да прекъсва- да не работи някой от цилиндрите и после се е оправил.
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

На мен ми се е случвало с товарен камион - двигателят изпадаше в резонанс с купето и ти падаха пломбите за 2 минути. Проблемът се оказа в скапани тампони на мотора и скоростите. На празен ход нямаше никакви вибрации, но като включиш на скорост мотора и скоростната се усукваха и започваше да тресе. Просто не можеше да се кара.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Има логика, за тампоните не се бях сеил ще проверя и ще пиша, какъв е резултата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X