Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шпилка за глава

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шпилка за глава

Абе колега Токарев, първо прочети внимателно поста ми, който си цитирал, а после пиши.
    Много добре знам как се правят резби, но съм му обяснил за конкретната ситуация, как може да се направи. Правил съм го не веднъж. И затова съм го посъветвал така. Не е задължително колегата Коко да го направи по моя начин.
    Търпението калява силния и прогонва слабия.

Коментар

Първоначално публикуван от Donko74 Преглед на мнение
      Абе колега Токарев, първо прочети внимателно поста ми, който си цитирал, а после пиши.
      Много добре знам как се правят резби, но съм му обяснил за конкретната ситуация, как може да се направи. Правил съм го не веднъж. И затова съм го посъветвал така. Не е задължително колегата Коко да го направи по моя начин.
      не разбираш от резби и съветваш колегата грешно.дори и да направи фаска ще развали шпилката.защото неможеш да нарежеш 10мм резба върху 12мм шпилка без дая престържеш.флашката дълбае на вътре с 0.5мм.зада направиш резба вътрешна 10мм то и шпилката трябва да е 10мм.ако неси разбрал пиши ми на лични по подробно да ти обясня за резби вътрешни;външни ;стъпка на резбата че се излагаме пред чужденците.

Коментар

Re: Шпилка за глава

Проблема решен разпробита и извадена !
        ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

От: Re: Шпилка за глава

Колега от каде взе нови и здрави шпилки, защото аз взех нови и при затягане замазва резбата ???
          П.п. "Работата винаги продължава!!!" :P [SIGPIC][/SIGPIC]
          GSM - 088/8877521

Коментар

Първоначално публикуван от Цветан Димов Преглед на мнение
            Колега от каде взе нови и здрави шпилки, защото аз взех нови и при затягане замазва резбата ???
            Много пъти съм правил шпилки при стругар. Нося му шпилки или болтове за глава от трактор или камион за да ползва материала и ми ги прави за УАЗката.
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
              Много пъти съм правил шпилки при стругар. Нося му шпилки или болтове за глава от трактор или камион за да ползва материала и ми ги прави за УАЗката.
              Принципно и аз така мисля да направя, но незнам от каква машина да взема. От кои трактори стават или камиони ?
              П.п. "Работата винаги продължава!!!" :P [SIGPIC][/SIGPIC]
              GSM - 088/8877521

Коментар

при,нас се продават готови за по-6лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X