Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Механична лебедка - ще се получи ли???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Механична лебедка - ще се получи ли???

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
    Това е най лесно, на раздатката отгоре има капак, там се монтира КОМ и готово, но как да искарам вал от там до предната броня?
    Изкарваш движението от КОМ-а с кардан до редуктора, след това макарата на лебедката.
    Виж на Газ 66 и ЗИЛ 157, 131 , как е .Ще ти се изяснят много работи.

Коментар

Не е толкова лесно, КОМа е до скоросния лост, кардана идва назад между предните седалки, как да го закарам кардана до предната броня?
      Погледнат джипа отдолу пак невиждам къде ще мине кардана.
      Ще се радвам на снимки, но досега несъм срещнал в нета такива.
      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
        Не е толкова лесно, КОМа е до скоросния лост, кардана идва назад между предните седалки, как да го закарам кардана до предната броня?
        Погледнат джипа отдолу пак невиждам къде ще мине кардана.
        Ще се радвам на снимки, но досега несъм срещнал в нета такива.
        Ако ще монтираш лебедка на КОМ-а, защо държиш да е отпред, монтирана лебедката отзад , вътре в джипа е най-добрият вариант, после лесно ще изведеш въжето напред, а и ще можеш да се теглиш и на зад. Няма смисъл от толкова тежест отпред, по - добре стабилизирай.

Коментар

Така е, но искам да запазя вътрешното пространство непроменено.
          Мислил съм за този вариант, но засега вътрешното пространство ми е по необходимо, пък и нейскам да нарежа целия джип, търся някое по-интелигентно решение.
          Няма пълно щастие.
          "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

От: Механична лебедка

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
            Да ама по таван ще си се дърпам колкото си искам
            И незнам какви испити караш ама не ми казвай че си студент по таван ше те дърпа доколко аз мога да си пия бирата на челна стойка . На този редуктор в първият ви пост се казва ПО нашенски за 100 лева магаре 1000 лева масрав.
            Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Някъде преди година,две,бях качил някоя снимка на моята механична лебедка която стои над задния мост и въжето минава отпред.въобще не е сложно,просто трябва раздатка от Газ-69.А кардан отпред няма как да прекараш.Счупил съм 3-редуктора и не знам колко въжета за 10г,откакто я имам.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
                И незнам какви испити караш ама не ми казвай че си студент по таван ше те дърпа доколко аз мога да си пия бирата на челна стойка . На този редуктор в първият ви пост се казва ПО нашенски за 100 лева магаре 1000 лева масрав.

Колега, вие майтапите много сериозно ги приемате . А вашите иСпити със сигурност сте ги подминали, аз мойте изпити ги взимам .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X