Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стоманени джанти 16 цола за уаз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стоманени джанти 16 цола за уаз

Колеги дайте съвет.Става дума за избор между оригиналните за Хънтър и Сузуки Гранд Витара. Витарските като здравина ,ет ,ширина- спрямо Хънтърските ,кои да избера ??

От: Стоманени джанти 16 цола за уаз

Ако караш по шосе повече Витарови.
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Re: Стоманени джанти 16 цола за уаз

В какъв смисъл .мисля си за гуми кайман или руските 16 дето са с грайфер като Я-409.

Коментар

В смисъл че му олеква доста с витаровите, лесно се балансират, за като ги караш по шосе. По добре руските гуми, а ако държиш на шарка като Кайман - Силвърстоун но незнам дали още ги има, Федима и Инса са по леки и по меки от Малатеста-та, но са си регенерати.
        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Това е гумата за нашите джипове, но е скъпичка: http://www.bggumi.com/eshop/search/20/?manufacturer=SS
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Re: Стоманени джанти 16 цола за уаз

Въпросът е, какво е ЕТ на джантата на Хънтара и това на гранд витарата.

Коментар

От: Re: Стоманени джанти 16 цола за уаз

На Хънтъра е +20
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

От: Re: Стоманени джанти 16 цола за уаз

Джантата от Гранд Витара (тази на бъбреците) е широка 7J и ЕТ-мисля +5.Аз карам с такива и са леки ,но както казват колегите са по слабички от Хънтаровите.Досега нямам проблеми с тях ,карам ги с гуми 235/85/16 Кайман.
                ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X