Колеги, дайте съвет. Какъв, от какво? От климатик или от камион? Електрическите не ме интересуват.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Компресор за УАЗ 469
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
Re: Компресор за УАЗ 469
За гуми и евентуално за гайковерта.http://www.youtube.com/watch?v=pl5RX...eature=related иначе случката дето ме кара да го правя е; пукам гума насред софиа ,резервната скапана ,отивам до гумаджиата ''а ми ние затваряме'' следващиа 50м по нататьк "а ми ние не можем мьн мьн'' та взех рейса и с другата кола докарах една резервна.Купих си фитили и инструмент ,а гумите направих на безкамерни,но като се разбортират тоя китайскиа дето се вкл. в запалката не може да ги залепи за джантата,та го правя с бензин или стартов шпрей.Ако сам си у нас лесно но вчера ходих на 150 км и седях на трьни да не изпусне някоя гума,разбортират се лесно зашото са на старите джанти и малко да падне налягането и...
Коментар
-
От: Re: Компресор за УАЗ 469
Обади се на тел.0888524330 фирмата се намира в Пловдив имат решение за твоя проблем.Аз имам същата комплектация в колата като от видеото което си пуснал,и съм много доволен.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеОбади се на тел.0888524330 фирмата се намира в Пловдив имат решение за твоя проблем.Аз имам същата комплектация в колата като от видеото което си пуснал,и съм много доволен.
Коментар
-
От: Компресор за УАЗ 469
Ако знаете от колко време ме мъчи тази мисал за компресор на текезареца и ботилка на местото на резервоара от ифа по новият модел са тънки и по дълги от обикновените но самия компресор неможе да ми пасне от какво да е да не е със ремък0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Коментар
-
Re: Компресор за УАЗ 469
Защо не с ремьк? Ако имах от ИФА или от ПАЗ едноцилиндров направо щях да го монтирам.Тука намерих само от ЗИЛ и то нов 300лв. Много голям е ,мисля да сложа шайба от климатик.Тогава да не стане да свири ремька непрекьснато, с такава малка шайба ? ЗИЛ-ловиа ми е голям тьрся мальк.
Коментар
-
Първоначално публикуван от godech Преглед на мнениеАко го сложа със ремък и хидревликата и нея и стсва много сложно
през останалото време,ремъка под седалката.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Ужас е, не че е просто мизерия. Малки сме ние, а камионските компресори са големи. Преди няколко години при руснаците масово пробваха и от Виетнамки, и от какво ли не, по опита от експлуатацията - народа заряза тия идеи.
Климатическите са умряла работа - те стоят накиснати в това, което помпат, то ги и охлажда. Колко ще работи? И дебита им е мизерен. И изобщо - не знам какво става. Буталните компресори са най-никаквите, заради малкия си дебит. Много важно, че могат по налягане - за гумите не трябва. А примерно винтови, които имат отличен дебит - няма никъде. Рових в интернет - само разни гигантски промишлени. Или на ремаркета, които не са в шкафове.
Аз нямам никакво решение до тука.
Коментар
-
Ифов компресор е идялен за тая работа.Шайбата се улекотява, или направо се качва такава от климатик,но електрическа.Дава достатъчен дебит и налягане 6атм.На ифата с нейната 50литра бутилка,всичките 6гуми се помпат за не повече от 5мин.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар