Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компресор за УАЗ 469

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Компресор за УАЗ 469

Колеги, дайте съвет. Какъв, от какво? От климатик или от камион? Електрическите не ме интересуват.
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 06-10-10, 14:34.

Re: Компресор за УАЗ 469

За какво за двигателя за гуми за дюшеци поясни малко ??
    ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

За гуми и евентуално за гайковерта.http://www.youtube.com/watch?v=pl5RX...eature=related иначе случката дето ме кара да го правя е; пукам гума насред софиа ,резервната скапана ,отивам до гумаджиата ''а ми ние затваряме'' следващиа 50м по нататьк "а ми ние не можем мьн мьн'' та взех рейса и с другата кола докарах една резервна.Купих си фитили и инструмент ,а гумите направих на безкамерни,но като се разбортират тоя китайскиа дето се вкл. в запалката не може да ги залепи за джантата,та го правя с бензин или стартов шпрей.Ако сам си у нас лесно но вчера ходих на 150 км и седях на трьни да не изпусне някоя гума,разбортират се лесно зашото са на старите джанти и малко да падне налягането и...

Коментар

От: Re: Компресор за УАЗ 469

Обади се на тел.0888524330 фирмата се намира в Пловдив имат решение за твоя проблем.Аз имам същата комплектация в колата като от видеото което си пуснал,и съм много доволен.
        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
          Обади се на тел.0888524330 фирмата се намира в Пловдив имат решение за твоя проблем.Аз имам същата комплектация в колата като от видеото което си пуснал,и съм много доволен.
          Би ли пуснал някоя снимка на комплекта.

Коментар

От: Компресор за УАЗ 469

O.K. Обаче утре.
            Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
            Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

И какво е това, собствено?

Коментар

Ако знаете от колко време ме мъчи тази мисал за компресор на текезареца и ботилка на местото на резервоара от ифа по новият модел са тънки и по дълги от обикновените но самия компресор неможе да ми пасне от какво да е да не е със ремък
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Защо не с ремьк? Ако имах от ИФА или от ПАЗ едноцилиндров направо щях да го монтирам.Тука намерих само от ЗИЛ и то нов 300лв. Много голям е ,мисля да сложа шайба от климатик.Тогава да не стане да свири ремька непрекьснато, с такава малка шайба ? ЗИЛ-ловиа ми е голям тьрся мальк.

Коментар

Ифов мога да ти намеря от приятели за символична цена но аз си мислех за някакъв от трактор булгар със зъбно колело отдолу
                    0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Ако го сложа със ремък и хидревликата и нея и стсва много сложно
                      0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                        Ако го сложа със ремък и хидревликата и нея и стсва много сложно
                        Проблем ли ще е ако е с сваляем ремък.Когато трябва слагаш ремъка,
                        през останалото време,ремъка под седалката.
                        0осем9осем7шест0осем7едно
                        Миро

Коментар

Ужас е, не че е просто мизерия. Малки сме ние, а камионските компресори са големи. Преди няколко години при руснаците масово пробваха и от Виетнамки, и от какво ли не, по опита от експлуатацията - народа заряза тия идеи.
                          Климатическите са умряла работа - те стоят накиснати в това, което помпат, то ги и охлажда. Колко ще работи? И дебита им е мизерен. И изобщо - не знам какво става. Буталните компресори са най-никаквите, заради малкия си дебит. Много важно, че могат по налягане - за гумите не трябва. А примерно винтови, които имат отличен дебит - няма никъде. Рових в интернет - само разни гигантски промишлени. Или на ремаркета, които не са в шкафове.
                          Аз нямам никакво решение до тука.

Коментар

Ифов компресор е идялен за тая работа.Шайбата се улекотява, или направо се качва такава от климатик,но електрическа.Дава достатъчен дебит и налягане 6атм.На ифата с нейната 50литра бутилка,всичките 6гуми се помпат за не повече от 5мин.

Коментар

А той колко е голям, и колко тежи?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X