Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брониран УАЗ, как и какъв е резултата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Брониран УАЗ, как и какъв е резултата?

Най много ми харесва това, че бронята се слага на стандартна Уаз-ка от екипажа за 4 часа.
    И се чудя нашите военни, защо не купят 100-200 комплекта за Уаз-ките в Ирак? Май не им пука много за живота на войниците ни.....
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Военните отдавна са малцинство в МО и никой за нищо не ги пита. В старата хубава сграда до Народният театър отдавна се говори само на английски както в земеделското министерство на турски. Там има само невменяеми чиновници с мисленето и поведението на фирмени служители, нулеви знания по темата и неистова омраза към армията, делата и и всичко българско. Останалите са американци. От същия интелектуален калибър впрочем. Те си слагат също слабо адекватни пишман генерали и с техните ръце вече извиват ръцете и душат войската. Колкото изобщо е останала. За боеспособност и отбраната на страната не се мисли. За такива приказки може да отнесеш ритници.

Коментар

Стига бе, толкова ли е зле!?!?
        Ако е така не за Атака, а и за дявола ще гласувам мам.......!
        Е така Хитлер е спечелил изборите......
        "На всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодействие"...
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

По-лошо е. Обаче ако ти кажа каквото знам няма да ми повярваш. То аз сам не си вярвам ни на очите ни на ушите. Това е калпав сън.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X