Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Представям ви новия ми стар уаз-469

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Представям ви новия ми стар уаз-469

Успех колега, много ми се иска да го видя на живо след зглобката.
    Георги 00356/ 77777016 Малта
    Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Колеги както писах напролет джипа ще бъде с нова визия на купето.
      Мисля да му сложа двигател Пежо 19-тди 90кс. преди няколко дни видях един джип ГАЗ-69 с такъв мотор и бях очарован как върви как ускорява и как развърта кобрите.
      Но двигателя куплиран с С.К. от газката трискоросната.

На мен ми се върти в главата конфигорация - двигател - ПЕЖО 18-тди скорости - ФОРД ТРАНЗИТ дизелов и раздатка ГАЗ - 69.

Как ли ще се получи.

Коментар

Аз ще слагам 2,9 скорпио,а дизела ми три литра петак мерцедес ще го продавам ако имаш интерес пиши на ЛС.
        Той е с фланец направо става на уаз....
        няма начин да няма начин
        http://album.bg/offroad_
        0878 613 163

Коментар

Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнение
          Аз ще слагам 2,9 скорпио,а дизела ми три литра петак мерцедес ще го продавам ако имаш интерес пиши на ЛС.
          Той е с фланец направо става на уаз....
          Мерси за предложението.
          Но съм очарован как върви с двигател Пежо 1.9тди само се чудех дали ако сложа С.К. от бус Форд Транзит ще върви така добре както с С.К.от ГАЗ-69.
          Колега в момента карам Пежо с с такъв мотор и мисля за покупка на друг семеен автомобил и Пежото вместо да го дам на някой за някакви там 7-800лв по добре да ползвам двигател хидравлика седалки табло парно и др. работи.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
            На мен ми се върти в главата конфигорация - двигател - ПЕЖО 18-тди скорости - ФОРД ТРАНЗИТ дизелов и раздатка ГАЗ - 69.

Как ли ще се получи.

Колеги никой ли не може да сметне какво ще се получи за да не правя проба грешка.
            На мисъл ми е със С.К. от Форда как ще върви да не е много бърза.
            Последно редактирано от Жоро Донечки; 07-11-10, 11:19.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
              Колеги никой ли не може да сметне какво ще се получи за да не правя проба грешка.
              На мисъл ми е със С.К. от Форда как ще върви да не е много бърза.

Нямаш друг избор , всичко е проба грешка , особенно при вариантите които разработваш . Най лесно ще куплираш ПЕЖО мотора към оригиналната С.К. на джипа . В този вариант ще намалее макс.скорост , защото на дизела пределните обороти са около 4000 , а на бензиновите около 6000 об./мин. Това на практика означава 80-85км./час по шосе , иначе в гората ще е неотразим . Това чудо дето си го замислил ДВГ ПЕЖО и С.К. ФОРД ТРАНЗИТ не може да ми се побере в главата , ама знам ли няма невъзможни неща. Пускай снимки да гледаме и да коментираме , пък все можем да измислим нещо.
              Последно редактирано от Жоро Донечки; 07-11-10, 11:20.
              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                Нямаш друг избор , всичко е проба грешка , особенно при вариантите които разработваш . Най лесно ще куплираш ПЕЖО мотора към оригиналната С.К. на джипа . В този вариант ще намалее макс.скорост , защото на дизела пределните обороти са около 4000 , а на бензиновите около 6000 об./мин. Това на практика означава 80-85км./час по шосе , иначе в гората ще е неотразим . Това чудо дето си го замислил ДВГ ПЕЖО и С.К. ФОРД ТРАНЗИТ не може да ми се побере в главата , ама знам ли няма невъзможни неща. Пускай снимки да гледаме и да коментираме , пък все можем да измислим нещо.
                Колега и двигатела на уаза не е с повече от 4-5000 об. като гледам как се форсира така че горе долу ще е същия ефект аз не гоня висока максимална скоруст а да стане всичко здраво и яко.
                За куплирането на джиповата кутия е по лесно но нищо ги намразих ту трета ту четвърта ту задна все някоя изключва и за това измислих Фордова.
                Понеже имам Форд Транзит пригоден да превозва автомобили и знам на какво натоварване са подложени тези Фордове без да имат проблеми с С.К. и не съ направени да бягат бързо а са бавнооборотни и за това избрах тази С.К.
                За сега събирам информация а работа ще започна напролет.
                Последно редактирано от Жоро Донечки; 07-11-10, 11:21.

Коментар

Аз си мисля,че най-лесно ще стане куплирането,СК да върви комплект с ДВГ,или в твоя случай,ДВГ-пежо комплект с неговата СК.
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                    Аз си мисля,че най-лесно ще стане куплирането,СК да върви комплект с ДВГ,или в твоя случай,ДВГ-пежо комплект с неговата СК.

Колега ако може да дадеш обяснение как да сложа двиг. Пежо комплект с С.К. като Пежото е с предно предаване.
                    А и да стане С.К. от Пежото ще здаде багажа тя не е изчислена за тези натоварвания.
                    Докато С.К. от Транзит ще издържи големи натоварвания аз лично съм виждал тези Фордове да се прибират от Австрия с 6-7 тона общ товар без проблем на С.К. -Двиг. -Диф - идруги неща и в момента имам такъв бус и съм много доволен и затова реших да е с такава С.К.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01830.jpg
Прегледи:3
Размер:110.0 КБ
ID:5225136Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01829.jpg
Прегледи:3
Размер:101.5 КБ
ID:5225137
                    Последно редактирано от valio zila; 06-11-10, 20:12. Причина: допълване

Коментар

Вече има развитие на темата макар че разрушаваме руското творение.
                      Прикачени файлове

Коментар

Браво момчета Във вашите ръце ще стане уникат
                        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

здравеи как е джипа вече върви ли маисторе

Коментар

Първоначално публикуван от 6traka Преглед на мнение
                            здравеи как е джипа вече върви ли маисторе
                            Хубавите работи не стават бързо колега. Има много работа по УАЗката докато тръгне.
                            УАЗ 31512 Мицубиши L 200

Коментар

Успешна работа Вальо и качвай снимки!
                              УАЗ 31512-Тото

Коментар

Работата върви добре само с чука и мамата .
                                ГАЗ69А 1.9TDI тел.0888550671 Дако Бяла Слатина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X