Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странни проблеми :( Шенкели и Сприрачна система

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странни проблеми :( Шенкели и Сприрачна система

Колеги имам два много сериозни проблема
    1.Купих лагерни шенкели,монтирах ги гресирах обилно,покарах и след 10-15 км се появиха луфтове реших че е нормално и улягат но след като обрах луфта се появи нов и нов много се ядосах и незнам какво да правя кормилото е тегаво и над 50км играе дали не попаднах на някакви ментаци направо си нямам на идея какво да ги
    2.Колата като е под голям наклон (задницата е на високо) се появява въздух в спирачната система или изчезва течност около помпата няма мокро много се ядосах а и новото феродо което монтирах вчера е егати боклука пилих го с флекса за да влезне барабана при напълно прибрани накладки Тръгнах сутринта за 7-те Рилски езера и какво се получи преди до горе си карах предимно на 3-та с 10 човека и багаж сега братче не искаше на 2-ра останах много ядосан и сега като започна да я правя ще е цялостно Давайте съвети
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

От: Странни проблеми Шенкели и Сприрачна система

Здравей колега мога да ти дам съвети само да накладките! Предполагам че си събрал и долните ексцентрици точките на болтовете при долните ексцентрици трябва да сочат една срещу друга при нови накладки ! Утре ако искаш ще сканирам един лист от една книга да видиш как е точно !!! При мен стана точно същото и като се разрових из книгата видях къде бъркам! За шенкелите не знам какво да ти кажа мислех и аз да качвам такива но взех да се двоумя.

Поздрави и успех!
    Иван Сапунджиев
    УАЗ 31512
    0888677388

Коментар

Отворите на сферите и шенкелното тяло какса?

Да не и там да не влизат стегнато новите болтове?
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Не влязоха шенкелите много трудно старите ги извадих малко по трудно (със съчмата) Кормилото се върти трудно при положение че съм оставил много лек луфт (поносим)
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X