Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Страшно е човек да остане без работа! (Тунинг на Шеви пикап)
Свий
X
-
Re: Страшно е човек да остане без работа! (Тунинг на Шеви пикап)
Щом като го даваш в кофи дай един варел и на мене ..... да си имам, да слагам на мене, на приятели......
Па и търговийка може да врътнем .... 1 кофа клиренс .... 2 кофи бира ...
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
много готино е станало !!!Първоначално публикуван от disem Преглед на мнениеАааа, тея дето го дават клеренса на варели са друга фирма! Пре мен - скромно, на кофи
Коментар
-
Верно варелите са другаде но нищо ти поне имаш чистачкиПървоначално публикуван от disem Преглед на мнениеНали ви казах - фирмата с варелите е друга
При мен само на кофи 
Мераклииски си направил веждите БРАВО Има обаче някой елементи дето дразнят окото ама карай
Коментар
-
Ще се радвам да споделиш за да направя корекцииПървоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнениеИма обаче някой елементи дето дразнят окото ама карай
Коментар
-
Не само няма да се разсърдя, а напротив! Благодаря за жокера! Ще помисля какво може да се направи. БЛАГОДАРЯПървоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнениеАми може предният буфер да бъде променен преработен Малко ниско слиза и се губи общата визия на вдигането запушва я а и като цяло не е в линиите на мутрата
Това е лично мнение да не се расърдиш че вече се наплаших.....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар