Глей сега. Май трябва по-полека, щото иначе ще се уплаши и ще избяга. Сигурен съм, че съвсем никой на света няма да се захване с тунинг на нищо, еле па на кола, ако знае кво ВСЪЩНОСТ го чака...)) А колко повече пари и време, отколкото са го плашили и в най-страшните приказки... Че за капак на всичко болестта е нелечима. Обаче прогресира...))
Много ясно то ако беше за тунинг щях да бръкна за 1-2 хил. левчета и някой щеше да се цапа вместо мен, но идеята е друга, ако мойе с една заварка да се блокира диференциала най добре
Назад, на УАЗа Эх, къде се дяна това момче, да каже поне какъв е москвича. Стар- стар, ама колко. И 407 бяха с три скорости, а сега де. Трябва да изровим схемите на всичките...
Ех, нямам такъв албум((( ще трябва да се мъкна някъде да питам, белки не ме набият...)
Така стефане искам да попитам.Редукторния мост обръща ли посоката на движение?Аз мисля че само повгида джипа.
Абе аз май обърках народа, и то неправилно((( Дявол знае що останах с впечатлението, че искат да сложат мост от Геленд, и после хич и не съобразих, че всъщност говорим за различни неща. Да се таковам в ...(((
Не обръща разбира. Гелендовия е обратен.
Обаче с редукторните мостове трябва да се смени и задния кардан, с 1 см. по-къс. Май предния остава същия. И кормилните щанги са други. И нещо се местеше по ресьорите. Повечето хора не ги обичат, щото повече части, и от там - по-ниска надеждност.
Да не би да е дошла мода да се сменят мостовете? Тогава да събера всичко накуп, че на час по лъжичка - гадост.
А сега да попитам.Освен огромния + като повдига джипа и увеличава проходимоста тези мостове както ги наричат още "ВОЕННИ" не усложняват ли ремонта значително.И примерно ако ти се скъса полуоска какво става?Ремонта същия ли е?Или има усложнение?
Мда. Чудеса не стават(((
Говорих с тоя-оня. Няма запас за такъв тунинг. По-големите гуми веднага правят полуоските консуматив. Опитвали са и двулитров двигател - веднага троши скоростната кутия.
Що просто не го запазиш? След някоя година с тоя пробег ще бъде антиквариат, и много пари...
еХОО - ТАКА И НЕ РАЗБРАХ, КАК МОЖЕ ДА СЕ БЛОКИРА ЗАДНИЯ МОСТ НА МОСКВИЧ 412, ИЛИ МОСТА ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ С ДРУГ, ДАИТЕ МИ ПОВЕЧЕ ИДЕИ НА ТАЗИ ТЕМА - НЕЩО МЕ ЗАИНТРИГУВА
Тогава иди на http://wwwboards.auto.ru/zaz/
Това е конференцията на ЗАЗ на Ауто.ру. Регистрацията е безплатна. Намери там TERRA_INC, може в конференцията, може с лично съобщение, там ника е линк, кажи му много здраве от мене и няма да съжаваляш. А ако с термините има проблем - няма, той е там, аз съм тук, лесна работа. Човека ме беше помолил да не разправям кой е - какъв е, и аз няма, ама не е случаен
Ако нещо не се получи, напиши ми ЛС, ще оправим квото има. Ама те са наистина дружелюбни, само кажи че имаш проблем и всичките скачат. С ритници, на проблема
ок, мерси, още утре ще се пробвам, че много ми се доспа сега, но определено става интересно......
ехх този руски....така го мразех в училищеееееееее......
Коментар