Мислех, че ще се справя без помощ, обаче - уви
Преди няколко дена забелязах, че трака при пълен ляв. Поогледах отдолу и видях, че е паднала скобата, която държи маншона на карето и се е поизвадило няколко милиметра.. явно достатъчно за да направи белята.
Занесох колата на майстор и започнаха проблемите.
Уж по точен модел намерихме каре - 150 лв. ама не е същото.
Обиколих Русе - няма такова никъде.
На едно място - полуоска комплект - 235 лв. Взех я, ама и тя не става. Добре, че бях уговорил да ми върнат парите, ако не стане.
В отчаянието си минах и през официалния сервиз... Опитаха се да ме разстрелят от упор с цена шестстотин, четиридесет и нещо си лева (като чух 600 не си направих и труда да запомня остатъка)
Та.. дайте идея откъде да намеря каре (дясно) за RX4 1.9DCI
Писах на няколко продавача от Ebay - отговорите бяха кратки
- Нямаме
Благодарско предварително
Преди няколко дена забелязах, че трака при пълен ляв. Поогледах отдолу и видях, че е паднала скобата, която държи маншона на карето и се е поизвадило няколко милиметра.. явно достатъчно за да направи белята.
Занесох колата на майстор и започнаха проблемите.
Уж по точен модел намерихме каре - 150 лв. ама не е същото.
Обиколих Русе - няма такова никъде.
На едно място - полуоска комплект - 235 лв. Взех я, ама и тя не става. Добре, че бях уговорил да ми върнат парите, ако не стане.
В отчаянието си минах и през официалния сервиз... Опитаха се да ме разстрелят от упор с цена шестстотин, четиридесет и нещо си лева (като чух 600 не си направих и труда да запомня остатъка)
Та.. дайте идея откъде да намеря каре (дясно) за RX4 1.9DCI
Писах на няколко продавача от Ebay - отговорите бяха кратки
- Нямаме
Благодарско предварително
Коментар