Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайски джип от GWM?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китайски джип от GWM?

Някой има ли наблюдение от тези машини?http://avto.360.by/salon.jsp?id=2651
    Николай Папазов

Това имаш в предвид,нали?
    http://avto.360.by/salon.jsp?id=2651
    Това е Ховър.Иде от 4рънър на Тойота.Но двигателя е 2.4 бензин на Митсубиши.Китайците обновяват старите,но изпитани модели.Имат и други...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Соти отвън изглежда като 4Рънър, ама аз доколкото знам рънъра е с ресьори, а този (поне това което гледах) си беше с амортесьори .
      малка разлика .. ама ..

Коментар

[quote="Slick"]отвън изглежда като 4Рънър, ама аз доколкото знам рънъра е с ресьори, а този (поне това което гледах) си беше с амортесьори .
        quote]

Нещо не схващам.Може би имаш предвид торсиони???
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Ховър не е ли тоя модел, който прилича на Хонда /НRV или СRV не съм сигурен кой от двата/ ЦЪК!
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

имам предвид едни такива огънати метални листчета дето крЕпат колата връз едно дибЬело шаси .. аз знам че им казват ресьори .. ама ако им викаш торсиони .. добре, няма да споря.
            може па и аз да не знам

Коментар

..не мога да кажа за конкретния модел, но скоро един приятел се върна от китай (търгува с такива стоки) и ми разказа как китайските му партньори му рекламирали китайско Ферари!!! и китайско бмв х5!!!! едно към едно даже с емблемите.... там бмв-то менте струвало към 15000$ от магазина а колко качествено е не зная, но мисля че това е по-скоро второстепенен въпрос....
              "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Първоначално публикуван от fakir
                ..не мога да кажа за конкретния модел, но скоро един приятел се върна от китай (търгува с такива стоки) и ми разказа как китайските му партньори му рекламирали китайско Ферари!!! и китайско бмв х5!!!! едно към едно даже с емблемите.... там бмв-то менте струвало към 15000$ от магазина а колко качествено е не зная, но мисля че това е по-скоро второстепенен въпрос....
                тия копират всичко, ето китайски Смарт за 5700 $
                http://homeentertainment.engadget.co...cates-smart-c/
                и китайски Санта Фе за 10 000 $
                no signature no problems

Коментар

Казаха ми,че модела SAFE е тойота 4рънар едно към едно щот китайчетат купили поточната линия ма не знам колко е вярно
                  Николай Папазов

Коментар

със сигурност не е 1:1 - като гледам снимката, най-малко фаровете са други... Руснаците вече доста ги ползват май... има ли отзиви по форумите?
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

До: Китайски джип от GWM?????

http://www.gwm.com.cn/eng/

Имам WM-Safe от 3 години! Нямам никакви проблеми с него! Изключителна проходимост и здравина,тествал съм го !! Който желае ще дам пълни подробности!!

Коментар

Абе не знам колко е здраво на краш тест SAFE-то, но Ховъра се представя доста добре. Ако наистина китайската краш система е сертифицирана от евро NCAP,то колата има 4 евро звезди на краш теста,а и видеото от същотот събитие е добро. Дизайна на мен ми харесва,а и скоро ще се сглобява и в България. Сериозно смятам да направя тест драйв на такова. Не,няма да си купува,но ми харесва. Верно,че двигателя е 3 литра комън реил турбо с 90к.с. ко да се прай. Имаше тест драйв на едно руско предаване КВ+ и там имаше доста добри неща казани,макар че имаше и лоши такива. Например хвалеха спирачките и абс-а,както и сигурността и 4х4-то,но пък казаха,че климатроника е ужас. При миунс 20 вътре е 15 градуса,а климатроника работи на 29 градуса. И то повече от 30 минути,след като е запалена колата.
                        Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                        Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                        Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
                          двигателя е 3 литра комън реил турбо с 90к.с. .
                          Ама след едно ремапване, ще удари 200 коня поне.И нова турбина,и съединител, и скорости, и дифове....
                          Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                          feikot@abv.bg
                          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

A и да не говорим,че толкова разтоварен и комън реил е не само еко,но и почти вечен. И макар,че е с сертификат Евро2 и емисии на СО2 доста над 300гр/км, вярвам че ще го направят по-„зелен“ за Европа.
                            Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                            Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                            Volkswagen Bora AKL

Коментар

Чесно,бих взел един китаец,ама като почнат от нашите.Кво ще му е,15000 лв,+ 200 за чип и си правя квото си искам.А и като гледах вътре интериора,евтинджос е обаче е стилен,с характер и вкус.А и китайчетата направиха си заводче в Бг,че да могат да си продават таратайките,безмитно за ЕС,и малко да им вдигнем реномето,и качеството на сглобката.Ама не знаят,че сме способни да им съсипем фирмичката и да фалират.Хехехе, каквото и да стане,съм сигурен,че всички в ловешко ще имат джипки Греат уалл,сглобени както едно време пистолетите и калашниците в Казанлък- части по джобовете и т.н. Само самия двигател трудно ще изнесат,но поне резервни части-бол
                              Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                              feikot@abv.bg
                              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X