Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Saturn sl 1992г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Saturn sl 1992г

Здравейте, имам една чуденка. Имаме един американски автомобил от 93г употребяван до към ... вече не си спомням ама седи от преди 2000г в гаража със спукано предно стъкло, та общо взето от 10-тина години не е каран. Баща ми като го е купувал не е мислил как точно ще го поддържа, та това стъкло и до ден днешен няма как да ни го доставят понеже трябва да се събере поръчка за 5 бр. и отделно струва $800. Има доста неща освен стъклото да му се сменят, като разни гумички уплътнения и т.н.
    За сега части изглежда се намират от разни други производители, стъклото ще заръчаме да ни отлеят, но се чудя дали ще стане на кола след като е седял толкова много време, пален е чат пат да се изкара от гаража та да ползваме канала, като за последно двигателя доста чернилки изкарваше, а вече и батерията му е свалена.

Та най-вече се чудя дали ще стане на кола, като километри има 127к (май са в мили) което не е много.
    Двигателя е бензин 1.9л 63kw и тежи 1050кг (доста пластмаса има по купето)

п.п. Забравих да спомена, че питанката ми е породена от това, че един майстор е на мнение, че кола дето не е карана поне няколко пъти в годината двигателя нямало да работи като хората, или ще му трябва основен ремонт.
    А не съм много в час с двигателите, та затова питам
    Последно редактирано от mohera; 24-11-09, 15:09.
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

До: Saturn sl 1992г

Че е стоял толкова време без да работи не е добре- това всички го знаем, но чак пък за основен ремонт ...
    Смени му маслата, антифриза, сложи един акумулатор и пали. Тия май са с верига та няма страшно. После си оправи колицата и карай. Има много части в Ebay за тия коли така че не е страшно.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Любимата евтина кола за турбиниране тук.Слипьр,на нищо не прилича,но вади кьм 300 коня с турбо.Много яки мотори,сменяй масла,ремьци,филтри,свещи...............и карай.Следващия модел сьм го виждал на малко под 500 000 мили с давен мотор,лично с брата го вадихме от локвата.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Благодарско за отговорите, надъхахте ме да продължа занимавката си с него
        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X