Здравейте, имам една чуденка. Имаме един американски автомобил от 93г употребяван до към ... вече не си спомням ама седи от преди 2000г в гаража със спукано предно стъкло, та общо взето от 10-тина години не е каран. Баща ми като го е купувал не е мислил как точно ще го поддържа, та това стъкло и до ден днешен няма как да ни го доставят понеже трябва да се събере поръчка за 5 бр. и отделно струва $800. Има доста неща освен стъклото да му се сменят, като разни гумички уплътнения и т.н.
За сега части изглежда се намират от разни други производители, стъклото ще заръчаме да ни отлеят, но се чудя дали ще стане на кола след като е седял толкова много време, пален е чат пат да се изкара от гаража та да ползваме канала, като за последно двигателя доста чернилки изкарваше, а вече и батерията му е свалена.
Та най-вече се чудя дали ще стане на кола, като километри има 127к (май са в мили) което не е много.
Двигателя е бензин 1.9л 63kw и тежи 1050кг (доста пластмаса има по купето)
п.п. Забравих да спомена, че питанката ми е породена от това, че един майстор е на мнение, че кола дето не е карана поне няколко пъти в годината двигателя нямало да работи като хората, или ще му трябва основен ремонт.
А не съм много в час с двигателите, та затова питам
За сега части изглежда се намират от разни други производители, стъклото ще заръчаме да ни отлеят, но се чудя дали ще стане на кола след като е седял толкова много време, пален е чат пат да се изкара от гаража та да ползваме канала, като за последно двигателя доста чернилки изкарваше, а вече и батерията му е свалена.
Та най-вече се чудя дали ще стане на кола, като километри има 127к (май са в мили) което не е много.
Двигателя е бензин 1.9л 63kw и тежи 1050кг (доста пластмаса има по купето)
п.п. Забравих да спомена, че питанката ми е породена от това, че един майстор е на мнение, че кола дето не е карана поне няколко пъти в годината двигателя нямало да работи като хората, или ще му трябва основен ремонт.
А не съм много в час с двигателите, та затова питам

Коментар