Вчера взех един Шевролет Блейзър от приятел, който смятам да купя ако ми хареса.Той го има от скоро и за това ми го даде да го прегледам.Освен че му е счупил предния диф и не работи на бензин друго по-фрапиращо за него не ми е казал.Днес го вдигнах на подемника за да видя какво е положението с предния диф и забелязах че корпуса е спукан и има и малка дупка в него,от което ми стана ясно че вътре всичко е на попара,следователно значи друг диф.Не разбирам много от американски коли за това молбата ми е,ако някой има впечатления от тази машина и е имал такава -помагайте!Ето и малко снимки
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шевролет Блейзър 4.3 S10-дайте съвет!
Свий
X
-
До: Шевролет Блейзър 4.3 S10-дайте съвет!
Ако го вземеш - ще се вкараш в страхотно приключение....
Да си собственик на американски коли тук си е болестно състояние
УСПЕХ....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеАко го вземеш - ще се вкараш в страхотно приключение....
Да си собственик на американски коли тук си е болестно състояние
УСПЕХ....Последно редактирано от Владимир Раденков(vladyas); 18-10-09, 23:25.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеАко имаш пари, скачай в оркестъра, после ще помагаме
0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Части от аптеката ли ще му купуваш?
А то знам разни хора, дето много уверено разправят че всичко е евтино, нищо не се чупи, и няма проблеми. А после като глуи кучки обикалят по два месеца за един инчов болт. За едни пари.
А в стара блъскана кола, всичко се чупи.
Коментар
-
Такъв точно не съм имал, имах по новия модел - 2000 година.
Двигателя е добър и не дава проблеми, скоростите също - докато са ОК са ОК, после - едни пари .. Друго кво - посредствена американска машина - нито добра, нито лоша. Предница се прави всяка година - шарнири, накрайници, хебели. Няма значение какви части слагаш - скъпи или евтини - всяка година. А това с въртящия момент - ти каква кола караш в момента; щото не е нещо особено. За офроуд, или поне това което аз разбирам под офроуд - не става. Така и така е счупен предния мост - метни му един преден от джип, едни пружини и едни лонг армс та поне малко да става за нещо.
Ако имаш конкретни въпроси - питай.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Общо взето Стефат и Митко са ти казали всичко... Голям въпрос как точно ще го поддържаш? Части има и то много, и то относително евтини, ама оттатък голямата вода. И да се надяваш на втора ръка, като при някои други американци е трудно. По наши земи са жива екзотика.... Даже в перфектно състояние бих се замислил много, а с налични проблеми
Чест прави на момчето, че ти казва какви са му дертове на първо четене, обаче бъди сигурен, че като почнеш да го ровиш ще излезат още...
Ама ти решаваш. Като каза Дедо - ще помогнем кой с каквото може.Последно редактирано от Злой; 28-10-09, 20:54.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Ами ето, колегата се е отказал, и затова пък го взех аз
Само че си има два моста, и работи на бензин (проблема беше, че изобщо нямаше комп), но с малко усилия открих предишния собственик и си го взех, сега ми предстои корекции по външния вид и лифт
За щастие си работи добре, след корекции по газта сега си харчи нормално 17 по пътя, и около 35-38 в гората
но със сигурност ще имам доста въпросчета около него, така че ако има някой наясно с машинта ще го тормозя
толкова засега
П.С. пропуснах да кажа, че след леки корекции по калниците от втория ден е с 31 кайман и много добре ги понася, по скоро не ги усеща, в сравнение с предишния ми джип- Вранглер 2,5
Коментар
-
Първоначално публикуван от tonkolonko Преглед на мнениеАми ето, колегата се е отказал, и затова пък го взех аз
Само че си има два моста, и работи на бензин (проблема беше, че изобщо нямаше комп), но с малко усилия открих предишния собственик и си го взех, сега ми предстои корекции по външния вид и лифт
За щастие си работи добре, след корекции по газта сега си харчи нормално 17 по пътя, и около 35-38 в гората
но със сигурност ще имам доста въпросчета около него, така че ако има някой наясно с машинта ще го тормозя
толкова засега
П.С. пропуснах да кажа, че след леки корекции по калниците от втория ден е с 31 кайман и много добре ги понася, по скоро не ги усеща, в сравнение с предишния ми джип- Вранглер 2,50886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
От: До: Шевролет Блейзър 4.3 S10-дайте съвет!
И така, след известно прекъсване, вече съм на финала, имам доста завършен вид, остават гумите и малко глезотии от сорта на аксесоари като стопчета, други светлинки и тн. като цяло се получи доста по- добре от очакваното, има много добри ходове въпреки ресорното окачване и в комбинацията с 170 к.с. и LCD отзад е дооста забавно да си играе човек с това камионче
Ще чакам с нетрпение Влади да организира някоя разходка и да има възможноста да разгледа джипката, със сигурност ще откриеш Влади, доста разлики от предишната ви среща
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар