Предполагам всеки е виждал самоделна Волга 24 4х4. На вид е почти пълно копие на 24-95,от която са сглобени 2-3 бройки. Тази,която разгледах аз,беше с рама,ск.кутия,раздатка и двг от Газ-69. Изглежда много маниашки,с леки изключения-някакви нелепи надписи по капака. Възможно ли е да се ашладиса двг 24,ск.кутия от 24 със синхронизатори,с раздатка от 69?
Колко време и средства би отнело построяването на това чудо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ГАЗ-24 МУТАНТ
Свий
X
-
До: ГАЗ-24 МУТАНТ
Даа...За ск.кутия и раздатката разбрах,че е възможно да се снадят. Познавате ли някой,който прави подобни трансформации? Нямам техническите знания и сръчност,време-хич...
В мобиле.бг има такъв пикап за 7 хилки...
Животът е харизан кон според мен...
Теди
-
А защо?Има доста по-лесни и практични вариянти по темата.Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеДаа...За ск.кутия и раздатката разбрах,че е възможно да се снадят. Познавате ли някой,който прави подобни трансформации?
Да!
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Носталгия...по развития социализъм...Трябваше да се чанчиш няколко години в либийската пустиня,за да си купиш Волга. Или да си генсек на КПСС,за да си поръчаш 4х4 такава. А и колицата си я бива.Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеА защо?Има доста по-лесни и практични вариянти по темата.
Да!

Теди
Коментар
-
Апропо,това чудо е с клиренс над 35 см.,обаче е бая длъжко...Със сигурност няма да е проходимо като 69-ка,примерно...Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениеЗа нещо подобно свясно 3-5 хиляди.
За тия пари по добре някоя джипка.
И не вози като 24-ка. Ама е изродско!

Теди
Коментар
-
A???Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеАпропо,това чудо е с клиренс над 35 см.,обаче е бая длъжко...!

Сигурен ли си?
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Коментар
-
А-ха. Вероятно е повече-аз съм малко над 170 см.,а бронята на това чудо ми е до средата на бедрото...Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеA???

Сигурен ли си?

Теди
Коментар
-
По принцип е така. Обаче тая си е бая височка. Тук някъде...в "Ретро и класически автомобили" май беше -открих една варненска такава-красота...Хвърли едно око.Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеТя бронята може и до кръста да ти е, и пак да има клиренс 20см.
Теди
Коментар
-
С какви мостове е?Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеПо принцип е така. Обаче тая си е бая височка. Тук някъде...в "Ретро и класически автомобили" май беше -открих една варненска такава-красота...Хвърли едно око.
П.П.Това на аватара ми е с клиренс 39см.Гумите са 37х12,5х17...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Не се виждат много добре. Вероятно от 69-ка или Молотовка. А твоето съм го виждал на живо на софийското околовръстно,светофара на "Симеоновско шосе" май беше...Предполагам,няма много подобни в София.Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеС какви мостове е?
П.П.Това на аватара ми е с клиренс 39см.Гумите са 37х12,5х17...

Теди
Коментар
-
На същото място, п-к Моралес-большое спасибо!-е качил следното нещо: ГАЗ "Командор" 4х4. Това е 3102 върху шаси от 3153-дълга база,ск.кутия и раздатка пак от него,двигател ЗМЗ 402 или 406. Серво,музики,климатроници-иномарка. Вот это класс! Потекоха ми лиги... Ако някой вземе да ми подари такава,че и откинем само антикрилото отзад,че и дава леко нелеп вид...

Теди
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар