Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сваляне на двигател панда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• сваляне на двигател панда

колеги някой имал ли си е работа да сваля двигател на панда щото утре аз трябва да свалям дали ще може да се измъкне само двигателя или няма смисъл да се мъча а да го вадя пакет със ск. кутия ?

До: сваляне на двигател панда

Ако прилича на Самара, или в пакет, или първо скоростите. А сигурно прилича.

Коментар

Май левия тампон се хващаше за двигателя,десния за скоростите.Малко ги позабравих вече.Опитай да подпреш скоростите и да измъкнеш мотора на ляво.Не знам само дали ще е достатъчно мястото за да се измъкне опашката на скоростите.Но пробвай,защото инач е голямо разкачане,особено на 4х4.
      Какво и се е случило на Пандата?

Коментар

протече масло от семеринга на коляновия вал до маховика вчера го измъкнах само двигателя мало като се извърти и свали радиатора става иначе на лляво мястото не стига да излезне съединителя днес следобед ще го пускам обратно и газ за риба на тест драйв

Коментар

нещо голям зор гледам с теч на масло от картера отидох в магазина и ми казаха че се маже само със силикон оригинално си нямало гарнитура на картера купих една тубичка силикон и нмазах но като запалих и текна до маховика днес пак свалях картер и го намазах по-стабилно сега врътнах около 5 километра и чак по картера улято и текло няма ама май вече има събрана една капка утре като я покарам още ще си проличи и сега ако тече ша мисля нещо да слагам тече от кривото на картера дето е полукръг за коляновия вал и си мисла ако текне пак да купя някъкъв О пръстен и да го срежа на половина за там щото само от там тече

Коментар

Ако подложиш само на извивките,ще надигне целия капак,и пак няма да уплътни.Ако отиваш на вариант-гарнитура,купи маслоустойчив корк и си изрежи.Също и за дъгите.Там има ли място къде да легне коркът.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X