Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бархан-Камаз?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бархан-Камаз?

здр отново чичо ми е на гости тука в България но засъжаление утре си заминава за инфо подробно ще напиша или вечерта или утре за джиповете и история мда Булат-а има вид правен е поръчков за фаровете си прав . Чичо ми обеща да ми прати снимки на следващите 3 джипа които се довършват и кат са готови ще има снимки и на тях ето още няколко снимчици засега
    Прикачени файлове

Коментар

Ще е много интересно, но защо не го пуснеш във отделна тема
      Танки грязи не боятся!

Коментар

Първоначално публикуван от barhi Преглед на мнение
        здр отново чичо ми е на гости тука в България но засъжаление утре си заминава за инфо подробно ще напиша или вечерта или утре за джиповете и история мда Булат-а има вид правен е поръчков за фаровете си прав . Чичо ми обеща да ми прати снимки на следващите 3 джипа които се довършват и кат са готови ще има снимки и на тях ето още няколко снимчици засега
        Чисто от интерес, колко ще ми струва това удоволствие, да си купя тази кола? Или ако е по корректно, да ми направят такава?
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

тези машини се правят за участие в ралита и за лично ползване за нас тази кола излиза без да се отчита труда по нея около 90 000 долара

Коментар

Мерси за отговора
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

А краина цена,с труд,части?

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X