Ето, че мойто 4х4 продължава да си дава ядове(ауди 2.3 куатро)Двигатела е механична инжекция.Та проблема идва от това, че колата загуби доста от "кончетата" си и то говорим за 40-50 кончета от общо около 140.От към двигател е доста добре, смисъл компресия 10бара и на 5те цилиндара еднаква, няма да чукат клапани или нещо друго, не гори масло. Колата е зле както на бензин така и на газ. Има изгорял един вакуум, но ми казаха, че той е за регулиране на оборотите, но не играе роля за мощността. Като я откарах на диагностика, това което ме посъветва "човека" там беше:"Слагай газ, само така можеш да закърпиш положението". Оправда се, че е невъзможно да регулира, сместа, там некви други глуости надранка и това е.Сложих газ, но....
И в крайна сметка и на бензин и на газ колата не върви, какви са възможните вариянти за повредата според вас и какво ще ме посъветвате, като се има на предвит, че колата е доста под нивото си(2.3)
И в крайна сметка и на бензин и на газ колата не върви, какви са възможните вариянти за повредата според вас и какво ще ме посъветвате, като се има на предвит, че колата е доста под нивото си(2.3)
Коментар