Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бентли разработват SUV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бентли разработват SUV

Ето тук е статията:
    http://www.drive.ru/supercars/news/2..._v_gryazi.html
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

бентли

Quadra,това Бентли удивително наподобява Порше Кайен.Да не е една и съща кола за различни пазари под различно име,знаеш?
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

ти остави това, ама някъде мернах че и JAG са се захванали да строят паркетник. на къде върви света....
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Писна ми! :x Сега кьораво и сакато почнаха да произвеждат джипове, които са некачесвени (аз като си купувам джипка я купувам със замисъл да ме вози и в гората). То не беше кайен, майен, туареги, други разни индиянци-а стига ве! Сега понеже Бентли са собственост на ФВ айде и те да направят комби 4х4 и голям двигател! У.Бентли ако беше жив човека, да си е отрязал и 2-те глави. А най-гадното е че и кайена и туарега и бентлито ще са на една платформа-е то какъв е смисъла- ако тия коли бяха направени от конструктор "ЛЕГО" щяха да бъдат по различни и по интересни.
        А пък сега другото там дето и Ягуар щели да правят "всъдеход"- Тия от Форд Мотор Майка им.. са големи боклуци- всичко до което се докопат го съсипват като Филип Димитов ТКЗС. Преди време някой да беше мислил за 4-цилиндров Ягуар?? Айде дизела няма начин да не се появи и там ама тия жиголовски моторчета...
        Ягуар Комби беше само КАТАФАЛКАТА за кралицата и разни други благородници. Е извинявам се ама като видя контактния ключ на еС тайп-а същия като на гадното мондео ми се ходи до тоалетната, а пък толкова ефтино направен Ягуар като Х-тайп-а не съм и виждал- бих предпочел Ровър 75-далеч по-истински автомобил.
        Форд вече почнаха да омазват и Ланд Ровър-ите - наслагаха на новите модели някакви кашкавалени инсталации и куплунзи защото били по евтини-мръсни копелета.
        Волво- Нямам думи-колите здрави като камиони вече са делеч в историята - няма повече да има автомобили като Волво 240, 740
        Мини- този малък, но интересен автомобил също не бе пощаден от господаря си - Инженерния отдел на БМВ и неговите началници- няма го вече онова малко и симпатично Мини-новото е по голямо, гадно, кичозно и се казва Мини Купър, а преди Купър бяха само топ версиите с по 2 карбуратора....
        Няма вече по-масови автомобили с истинско дърво по интериора.....
        Като почитател на британските автомобили единственото утешение ми остана ЛР Дифендър, като ако имах пари да си го купя нов, то бих си го поръчал и на части в контейнер.
        http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
        Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Абсолютно си прав. Тук работата идва от друго - всички се прицелват в американския пазар. А щом Кадилак може да прави джип, защо и Бентли да не може...това е някаква извратена логика, ама за там си работи. Простотията идва от това че и тук се търсят и карат съответните извращения...
          Поне ме радва това че скоро няма да има дизелов Корвет например, че иначе както е тръгнало...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тоя свят се разпада по-бързо от очакваното и от логичното. Кога се явиха Х3 и Х5, кога вече са селски брички и позор за собственика. Кога Туарега и Кайена, кога вече и те били стари буклуци. Тия взеха да сменят и представителните коли в тоя ценови клас като носни кърпи.
            Мда. По едно време и Майкрософт бяха решили че всяка година трябва да пощуряват света и да прибират некви безсмислени пари всяка година. Ама не всичко което хвърчи се яде. И закъсаха. Автомобилните концерни също, и майната им. По ме притеснява че с тия глупости насаждат налудничава философия. Щом и статусните символи са еднодневки, значи няма от къде да се вземе нищо устойчиво, около което да се гради каквото и да било. Това вече е край.
            А дали колата е буклук като кола няма как и да ме заинтересува даже ... Хубава не е, най-малкото щото е измама.

Коментар

И неграта са хора и те трябва да гъзареят те такива коли според мен основния им пазар е за холивудските знаменитости.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                ..........
                Поне ме радва това че скоро няма да има дизелов Корвет например, че иначе както е тръгнало...
                А ама трябва и тази работа да свършат ,иначе как да ги спрат тези самоубийци
                B+

Коментар

Язък за тираджията. Сега цял живот ще сънува тия идиоти без да е виновен сиромаха ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Язък за тираджията. Сега цял живот ще сънува тия идиоти без да е виновен сиромаха ...
                    ЧУКАИТЕ НА ДЪРВО

Коментар

откъде разбра, че не е виновен тираджията???

аз съм бил свидетел как пред мен един тираджия с автовоз, /докато си бъркаше в носа или в друга дупка?/ абсолютно безпричинно кривна от средното в лявото платно, точно когато един човечец го изпреварваше... добре, че колата успя да се промуши покрай мантинелата с 2-те колела на бордюра

не ми ги хвали - карат и спят...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

да и аз ги мразя, веднъж изпреварвах един тир и бях на половината му когато той без да погледне в огледалото тръгна без мигач да изпреварва предния тир, стана много интерсно с 80 км/ч излезнах от пътя и след като се разсвирих ония даде още повече газ щото реши че съм отзад и колата ми започна да поднася с тази скорст после исках да го убия този изрод но ми мина като видях че не се убих аз..... няма свесен тираджия това е факт за мен.
                        no signature no problems

Коментар

абе щом още сме живи, сигурно има свестни /или наспали се/
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Е кво да е виновен - не виждаш ли че купонът е в аварийната лента и камионът е бил на място. А гъзето не е карало точно с 40 ...
                            Ясно че има тираджии буклуци, навсякъде има идиоти и келеши. Ама чак пък всичките ... Сеа ше доде Булдога и ше тръгнете с разпрани гащи))

Коментар

Правилно Стефане аз също съм за тираджиите , с някои изключения, но те са малки

освен това момчета няма как да чуете по свой адрес в крайпътно заведение "е оная сополанка там ме задмина ама щеше да ... кат я подгоних"

И щом бентлито се крие под купето на кайен интирисно ми е какво ли ще се крие под купето на самото бентли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X