Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си Panda 4X4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купих си Panda 4X4

Честито и от мен колега и да те слуша пандичката без да създава проблеми! Имам приятел и колега с такава машинка, която се държи изключително достойно и в пътя и извън него и засрамва по-големите си събратя.
    "Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."

Коментар

Честито!
      Това е машината с най-добра проходимост, много да те радва и кефи!
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

ето я вече и леко в действие в полседния сняг в неделя в балкана до една виличка от последното село до това в което е вилата кола не беше минавала а пък и вилите са над селото малко в балкана

Коментар

Да не забравиш, че има и масла в дифовете за смяна. Много безавариини км. и наслука.

Коментар

Я, откъде Панда без ръжда? Има ли още?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Я, откъде Панда без ръжда? Има ли още?

На едно гробище за Фиати.

Да не си помислиш, че за теб не се отнася.... с тия руски Фиати в гаража ?!
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Не бе, аз сериозно. Иначе за руски Фиати не знам, ама пандата е италианска Лада.

Коментар

Мда. Хубав пример как тежките болести започват от малки микроби))
                  Между другото, от тая буболечка гепих идея, до която живот и здраве ще ми стигнат ръцете това лято. Приборното табло в кутиятя зад волана, и тръбата с шезлонга през цялата останала ширина. Единствено правилната конструкция за вечно престрояван джип.

Коментар

относно дифовете всичко е проверено и сменено е има още работи за смяна но ще се сменят в течение на времето щото нямам много свободно време но тази седмица като се прибера ще сменя и двата шарнира щото тропат и ремъка и ролката и колицата става перфектна може и към есента да си я боядисам но нека мине лятото за да я одраскам хубаво и тогава а относно ръждата учудващо но липсва купих я без много да я оглеждам само я тествахме дали и работи 4Х4-то и като се прибрах си мислех че като влезна в канала ме очаква грозна гледка но се оказа че даже и от долу няма грам ръждица

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Между другото, от тая буболечка гепих идея.
                      Не знам дали ще ми прочетеш въпроса, темата е старичка, но разбирам, че добре познаваш Панда 4х4.Имам такава, карбураторна, 1000сс, и много си я харесвам.Сложил съм и лебедка /модел за АТВ/, ще я лифтвам с по-твърди пружини, но задния мост мога да вдигна само с по-високи гуми, респ. по-тежки.Лаик в техниката съм, та въпроса ми е: мога ли да и монтирам по-голям мотор-1,4 или 1,6, най-вероятно Фиатов?Предварително благодаря!
                      "Make love, not war!"

Коментар

Честито!
                        Много да те радва!
                        Имал съм такова нещо и много ме кефи. Според моите съседи е била по-проходима в дълбок сняг от джипа.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Честито колега-хубава кола е Пандата наистина.Има качества,от които по-важни са ниското тегло и малкия разход на гориво.Просто иска малко повече пазене от джипа и се отблагодарява добре.Аз лично ги харесвам-даже съм се замислял да си купя такава.Определено има проходимост,но трябва да се избягват коловозите-иначе лесно опира и до там.Проблема е в малкия просвет.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                            Честито колега-хубава кола е Пандата наистина.Има качества,от които по-важни са ниското тегло и малкия разход на гориво.Просто иска малко повече пазене от джипа и се отблагодарява добре.Аз лично ги харесвам-даже съм се замислял да си купя такава.Определено има проходимост,но трябва да се избягват коловозите-иначе лесно опира и до там.Проблема е в малкия просвет.
                            Не си прав ... /niva men/... не си прав. Пандичката е по тясна от коловозите на камионите и винаги едната страна е отгоре. Колия и клиренса са и като на UTV.
                            И центъра на тежеста и е ниско и трудно се обръща при страничен наклон. Но има 1 проблем-ниска мощност.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

абе че двигателя и си е малък е ясно но 1-ва и 2-ра и са мнго къси и въртящия момемнт си става доста добър и наклоните нея плашат само вече ако се тръгне на по-висока скорост да се преодолява няклон се чувства огромна липса на мощност от 3-та нагоре иначе на първите две никъде не се спира

Коментар

Благодаря за честитките, но я имам вече 1г. Коловозите не са толкова страшни-една подкартерна ламарина/върху защитната рамка/, малко по-широка за да предпази полуоските, и лебедката ме вади безпроблемно/все пак към 700кг. е/
                                S S1, абсолютно прав си за мощността, много е малка, затова отправих въпрос към Стефан.
                                Николай, не си я товарил на наистина голям наклон-към 40гр., тогава и първа предавка не стига! А иначе наистина е проходима, за риболов е прекрасна-там, където другите се заглавят м/у дървета и храсти, Пандата минава безпроблемно.
                                "Make love, not war!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X