Обява

Свий
Няма добавени обяви.

chevrolet blazer 5.7,1994

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• chevrolet blazer 5.7,1994

Здравеите,мога ли да помоля за някакви мнения за shevrolet blazer 5.7,1994г.Чувам отзиви за този модел,но от хора които не са се качвали в американска кола,а на вас може да се има доверие.Навил съм се да взимам такъв а нямам достатъчно инфо.Писна ми да слушам за високия разход,все пак аз ще го зареждам.Карах го и ми хареса много.Благодаря ви предварително.

До: chevrolet blazer 5.7,1994

И аз бях с единия крак готов да си купя такъв. Много ме кефеше на външен вид и като размери и като бруталност. И на мен не ми пука за разхода.
    В крайна сметка се спрях на Гранд Чероки.
    Ето какви минуси натежаха.
    Няма да можеш да участваш пълноценно в разходките с OffRoad елементи , поради прекомерни габарити - планинските пътчета са малки и с тесни завои.
    Тежестта е недостатък в калните пътища, които преобладават в нашата природа, докато в Америка за където е проектиран и доказал се този джип, по скоро са сухи камънаци, скали и пясъци.
    Каквито и гуми да му сложиш, изглеждат малки - твоят размер е от 40'' нагоре, тоест отиваш на специализирана доставка.
    Резервните части са си проблем, ако караш ефективно OffRoad.

Можеш да си вземеш и по малък Хамериканец със чудовищен двигател и огромен въртящ момент , виж Grand - 5.9 1998 - 2000 г.

Разбира се всички съображения са при положение, че имаш други автомобили , а този е само за удоволствие и кеф .
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

За какво точно ще го ползваш:
      кофи рейсър,
      леки разходки и пикници,
      или по-тежки забежки из планините?

За първите две е супер.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Благодаря ви за инфото,и се извинявам за забавянето,но бях в странство.Аз и сега имам Гранд чероки1997,но с италианския мотор 2.5,като спънат кон е... Блейзера ми харесва защото е голям и до колкото знам с добър мотор.Ходим по Кувейт и съм се нагледал и накарал на новите ТАХО и Ескалейд.Този блейзър е истински камион,новите са ми много лигави без да обиждам тези които имат такива,всеки си има вкус.Ще го карам по скоро по асвалт,на оф-роуд с него няма да ходя.На американски табели е и не смятам да ги сменям,фабрично затъмнени стъкла,за боя е.Идеята ми е да го реставрирам без да му променям фейса,само ще му вградя навигация и ще му перна никелови джанти.Ако имате инфо за този модел и можете да дадете съвети ще съм безкрайно благодарен.

Коментар

Сетих се да питам и за читав сервиз за такива машини?Къде мога да му претапицирам кожения салон?

Коментар

Преди години имах такъв, но моя беше GMC-jymmi S15.
            Страхотен камион и е с габаритите на Гранд Черокито, макар че моя беше двуврат.
            Отпред е на торсиони, а отзад , на ресьори.
            Моя беше с червен кожен салон и ръчни скорости.
            Проблема е с резервните части - не е популярен и дерат кожи.
            Сервиз- само при някой , който обслужва придимно американски автопарк.
            Успех!
            ________________________________________________________________________________________
            Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
            HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от nany78 Преглед на мнение
              Сетих се да питам и за читав сервиз за такива машини?Къде мога да му претапицирам кожения салон?
              Търси Димата!
              В сервиза са: Фулдата, Стефан и Димата ....
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Благодаря ви,чел съм във форума много за димата...къде се намира сервиза А то за частите е ясно че дерат кожи,ама няма все още какво да направим...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X