Честно казано сега ми се кара редукторна Уазка. Като гледам клиренса на тези с големите гуми ми се срува, че разлика във височината няма . Но разлика в парите за постигането и определено има .
На мен лично такива чудеса не ми се карат много, много! Проходимостта е ОК, Но комфорта? Къде е комфорта? няма врати - целият си в кал на първата локва, ми аз по-добре сам - пеша да се цопна, виж ако им направят по-добри купета и им хакнат климатик ще се жертвам
а след като ще си целия в кал по - добре с АТВ или мотор, хем е по - проходимо, хем по - малко се чупи и понеже обикновено нямат номера е интересно да си играеш на криеница с КАТаджийте
Готини машинки, Йордане. По-проходими ли са твоето чудовище?
Всичко зависи от задкормилното устройство. Не е толкова страшен джипа, колкото лудия му екипаж
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
На петата и шестата снимки зад звяра се вижда достойно пъплеща "текезесарка". Това ме успокоява за избора, който съм направил. А пък тя си има и стъкла милата....
Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар