Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауди 80 Авант 2.6 куатро - само за асфалт ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ауди 80 Авант 2.6 куатро - само за асфалт ли е?

Исками се да си взема кола с която освен всичко да мога да ходя и за риба. Да,но за кадърен джип парите май не стигат,а какъв да е(около 5хил.) не ми е по мерак. Все пак споменатато ауди има доста екстри ,а за возия и вървеж да не споменавам. Но как ли 6те е по черните пътища...Моля,някой ако има впе4атления да сподели

До: Ауди 80 Авант 2.6 куатро - само за асфалт ли е?

Е как да е!? Що с един двигателен мост хората дане би да не ходят за риба и ли не карат по черно!?Една кола може и всичко и нищо.От теб зависи.

Коментар

Колега вземай я. Ще чуете различни мнения за мен е малко тясна,но ходовите качества са чудесни.Има блокаж на раздатката и задния диференциал.Карах Ауди 80 2.3 куатро по места които изглеждаха невъзможни за преминаване-никога не ме е предало. Вярно че малко го ;коригирах;-подложих 40мм. втулки под предния и задния мост.Удължих макферсоните с 60мм. ,пререгулирах страничния наклон и сходимоста. Дъното е равно и го обших с дураломиниева ламарина. В дълбок сняг Нивата ми спираше като набере сняг с задния диференциал,а Аудито пореше снега.Добър автомобил ,но не го карай като джип.

Коментар

те инжинерите от тия заводи спецяло со го разравотили за високопланинсо. ралита негледашли по някога.

Коментар

Първоначално публикуван от todor georgiev Преглед на мнение
          те инжинерите от тия заводи спецяло со го разравотили за високопланинсо. ралита негледашли по някога.
          Автомобилите които участват в ралита са доста модифицирани, а точно този модел по принцип още заводски май си излиза със слабо окачване(особено предницата). Аз за високопланинско рали нямам амбиции, но все си мисля ,4е риболовните ми подвизи ще ме вкарват доста често в сервизите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X