Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Craysler Grand Voyager-3.8 4WD.Да или не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Craysler Grand Voyager-3.8 4WD.Да или не?

Моля,някои да сподели подробности за Краислер Гранд Вояджър-3,8 петрол 4WD-освен че гори 20 на сто бензин ,че е 4 по 4 и с една камара глезотиики,кожи ,друго маи не знам! 131 киловата е или 178 коня.Акциз на всичките киловати ли се плаща,1998 година е!Как е мотора и какво 4по4 е?Ако някои зане нещо повече-Благодаря!/не са ми ясни Американците /

До: Craysler Grand Voyager-3.8 4WD.Да или не?

акциза е на всички киловати

Коментар

..................знам ли какво точно е твоето...котките ми се сбиха и ми счупиха кристалната сфера, а за кафе ми е късно ....
      4х4 би трябвало да е постоянно без блокаж и бавни ...амо някои си имат "тракшън" и спирачките пощипват едното (боксуващото) колело за да се откопа другото. Категорично 20/100 му е много или нещо му има или е "юркан" здраво. На по-новите ламарината се кривеше и с поглед....освен това някои са от Хамерика....ама други се сглабят в Австрийско. На тоя новия дето го карах ( от БС фабрично нов) климатика му определено несмогваше в лянта софийска жега.......а пък братчето му което го караше колегата гореше 1л /100км по-малко но ако се качиш от единия на другия веднага откриваш че моя беше по-динамичен.....и т.н. трябва да се види
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Мерси,и аз не съм го виждал,правя услуга на приятел,ще го внеса,иска да си разхожда музикалните инструменти,по шосета наи -вече ,но по всяко време,купено е в Испания,много е гледано,разхода 19/100 градско го видях в немските саитове,не знам това реално.колко дава ,но е много лачено,ще видим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X