От: Фиат Панда 4x4
Цена нямаше ли?
Много е хубава. Да не е пребойдисвана?
Цена нямаше ли?
Много е хубава. Да не е пребойдисвана?
от скоро съм горд собственик на автомобил фиат панда 4х4 сисли модел 87 г. двигател 1.0. Преди да се реша на тази стъпка, предвид, че това ми е първия автомобил, прочетох доста и се наслушах доста на съвети от много „разбирачи”, голяма, част от приятелите ми коментираха с голяма насмешка желанието ми да карам автомобил с двигател 1.0, мога гордо да споделя, че си глътнаха думите назад след първото влизане в гората. Да кажем, че от панда до панда има разлика, не всички модели са 4х4, но до колкото виждам тук става дума само за 4х4 моделите и не случайно. Това е автомобил, за маниаци, който предлага много голяма доза емоции. Чудя се от къде да започна с впечатленията си. Ще се постарая да бъда максимално обективен. 
Надявам се да съм Ви бил полезен. Относно разхода в момента ми слагат водородна клетка ( браун газ генератор) и нямам търпение да видим новия разход…
От скоро пиша във форума и влизам, чрез facebook. Водородния генератор си го купих и монтирах, в сервиза на Омега такси във Варна ( hho-bulgaria.com) сложих най- малкия модел. От към мощност мога да кажа, че има повече мощност, двигателя става по- тих. Но от към разход, още не мога да кажа с точност, трябва да се направят малко настройки на газовото и на карбуратора, а и ще имам нужда и от еладжия. Излезе ми един проблем, клетката, черпи прекалено много ток и реално взема цялото създадено напрежение от динамото, това ще рече, че фаровете и всичко останали консуматори, черпят и смъкват акумулатора..., а той не е вечен
От към цена... 500 лв. е устройството за автомобил до 2000 кубика. 100 лв. монтаж. Аз предпочетох да ми го монтират, защото съм лаик, но сега като гледам системата, човек с малко над средното ниво на техническа грамотност, може и сам да се справи. След като си оправя токовете и си настроя карборатора и газовото, ще кажа разликата от към разход.
Въртят ми се идейки... Ако някой може да сподели опит
Относно модел, магазин, цени монтаж
Предварително благодаря
http://panda4x4modified.webnode.sk/f...eria/modified/ горения клип е много по тези снимки
Видях каква е схепата за монтаж за лебедка събирам някой лев и ще видим как ще стане..., че доста се изръсих за гуми ( в сравнение с някое голямо животно парите са смешни ама ) Иначе http://www.malatesta-magazin.com/ си взех 4 155/70/13 Трак гуми... Ако преди със зимните гуми ми се налагаше да включвам четворката понякога то с тези нямам грижи в голямата кал, сняг и т.н. Недостатък стана малко по- скоклива на пътя... иначе волана се върти все едно съм с хидравлика на волана...
Въпрос пандата има ли блокировки на 4х4 то... Питам защото ми се е слувало да заставан на кантар и от пред и от зад с по едно колело във въздуха и работата става кофти. То явно няма ама щото съм мъп и да питам може нещо да не ми е таман на колата
За задницата ми е малко се чудя как да станат нещата... Иначе гумите вдигат, от както сложих офроуд гумите, автомобила се вдигна с 3- 4 см. Принципно с 14- ки гуми ще може още повече да се вдигне, двигателя ви го позволява.
За задницата ми е малко се чудя как да станат нещата... Иначе гумите вдигат, от както сложих офроуд гумите, автомобила се вдигна с 3- 4 см. Принципно с 14- ки гуми ще може още повече да се вдигне, двигателя ви го позволява.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар