Обява

Свий
Няма добавени обяви.

варшава 4x4!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• варшава 4x4!!!

Това чудо се продава в Балчик на впечатляваща цена. Не съм сигурен дали в този форум му е мястото, но си заслужава да се види! http://mobile.bg/photos/11142882659148287_1.pic

Някой е тръгнал да си прави майтапи май
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Не е майтап, и в наше село навремето имаше такава - рама от УАЗ и купе от Варшава.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
        Не е майтап, и в наше село навремето имаше такава - рама от УАЗ и купе от Варшава.
        Да бе, хич не е майтап - цена 30,000 ЕВРО
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз цената не я погледнах изобщо, само снимката.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Наблизо ми е и ще ида да го видя въпреки цената. Любопитен съм да видя от какво е сглобено това чудо, а и варшавата ми е слабост!

Коментар

Варшавата е буклучливото полско лицензно копие на автомобилът ГАЗ М-20 Победа. И тази, и гърбавата базова модификация са разработвани тъкмо като автомобили с повишена проходимост, и 4х4. Не е факт че си видял тенекиите натоварени на рама от УАЗ, рамите на всички тия коли не се различават по същество една от друга. И гелендовата и вранглерската, и ГАЗ - УАЗ - ако ги видиш просто така, толкова и ще познаеш коя чия е Там и двигателят е същият, като на ГАЗ-69.
              За 30 000 шарени бележки сигурно просто е оригинална ... Не мисля обаче че в Полша няма запазени много, макар че е достатъчно рядък автомобил, повечето бяха скопени и 4х2.
              Да, това е хубава илюстрация на някошният спор за приоритета на разните страни в джипостроенето) А руснаците без писклива реклама имат това от 30-те. Ето ви един от първите на света истински паркетници))

Коментар

Стефане, Варшавата си е много яка кола. Нейни производни бяха наистина боклучливите Ниса и Жук.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                  Варшавата е буклучливото полско лицензно копие на автомобилът ГАЗ М-20 Победа. И тази, и гърбавата базова модификация са разработвани тъкмо като автомобили с повишена проходимост, и 4х4. Не е факт че си видял тенекиите натоварени на рама от УАЗ, рамите на всички тия коли не се различават по същество една от друга. И гелендовата и вранглерската, и ГАЗ - УАЗ - ако ги видиш просто така, толкова и ще познаеш коя чия е Там и двигателят е същият, като на ГАЗ-69.
                  За 30 000 шарени бележки сигурно просто е оригинална ... Не мисля обаче че в Полша няма запазени много, макар че е достатъчно рядък автомобил, повечето бяха скопени и 4х2.
                  Да, това е хубава илюстрация на някошният спор за приоритета на разните страни в джипостроенето) А руснаците без писклива реклама имат това от 30-те. Ето ви един от първите на света истински паркетници))
                  За онази твърдо знам че е купе от Варшава върху рама от УАЗ, защото съседа собственноръчно си я сглоби. И двигателя беше сложил от някакъв Додж, ама тогава още не разбирах много от тези работи.

Коментар

Чакай сега, Жукът и Нисата са развитие на Варшавата, очевидно претоварени варианти, и естествено по-чупливи. Ама това е друга история.

Коментар

ха не вярвах че има такива модели и у нас по принцип Вършава 4x4 си има и базова но пък купето колко идеално пасва върху рама от уаз не е истина като цяло не сам особен фен на такива изпълнения

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X