Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руска машина снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ето и снимка за любители на ЛЪСКАВИ КОЛИ

Коментар

Това не е предвидено за никакви проценти. Това е рожба на кашон водка и скъсан презерватив. Липсва му даже отчаянието на селския изобретател. Което за мене е достойно за преклонение, а това - за свиване на раменете. Едва ли е струвало милиард долара и десет години на 10 000 души, значи не е и концепт кар, технически в най-добрият случай е технологичен демонстратор. Ако е представено като такова - тогава да, тогава дай да му се радваме, да го обсъждаме, и да даваме безплатни съвети, може някой да се окаже и полезен. Обаче представено като нещо което не е и не може да бъде ...

Коментар

стефане напълно съм съгласен с теб
        имам едно питане отностно по точно да разнищим един модел на газ ама ще е по на татък
        имам оферта да го купя евтино

Коментар

http://www.uae4x4.com/images/suv/wat...0C/page_01.htm

ето го и по подробно

Това е рожба на кашон водка и скъсан презерватив
          е Стефане по добре определение от тва маи няма

Коментар

ето нещто по добро макарче не ми е мног мног любима тая марка

[/url]

Коментар

м да това е доста по добро поне според мен

Коментар

Идеалната кола за Доктора, ама след дъжд качулка...
                Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin
                  ето нещто по добро макарче не ми е мног мног любима тая марка
                  Нищо, на мен ми е любима
                  B+

Коментар

вчера видях една Г-класа с рег. номер "ВА..." /сиреч Bulgarian Army .../ на аерогарата - явно посрещаха някой генерал от командировка... Шофьорът беше ... жена в униформа, при това доста младичка и х-ммм...

сега разбирам защо беше толкова важно да има жени в армията... та генералите да си вземат... шофьорки
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тя е и лична адютантка бре, к`во разбираш пък ти
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

За паркетни генерали шофьорките сигурно са нормално. Предполагам че жартиерите в бойната готовност тежат по-малко от цинк патрони. Значи може и сама да си я носи.

Коментар

Стефане, изостанал си, вече не носят жартиери а чорапи на силикон
                          Прогрес майка, нови технологии
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не съм бе, това е друго! Следи тенденциите!!!

Коментар

от как днес видях една мацка как караше 310 (икарус ръчни скорости) времената не са това което бяха ма аз пак сам ги проспал явно

Коментар

)) Снимайте бе хора, и ний искаме да сме в течение на актуалностите! Ето, Куадра вече е изостанал по чорапите, аз не смея и да си помисля по кво, хич бива ли да не се грижите за обучението, колеги сме един вид ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X