Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lamborgini lm002

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Lamborgini lm002

джип ли е ... сув ли е ... незнам , но пък е червен (линк)
    произвеждан е от 1986 до 1993 - общо 301 бр.
    LR Disco II, Td5

До: Lamborgini lm002

Имаше и бели, пред тогавашният Мобилтел (1996-7 г.) седеше един такъв - винаги ми е изглеждал Странно

Коментар

Имаше един бял в Драгалевци,но май го използваха за паметник
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

май не е бил паметник белия, защото съм виждел един бял на Щъркела /яз. Искър/ преди доста години... страшен звяр беше - на времето друго освен УАЗ и Нива не бяхме виждали
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Имаше и един в автомивката на кръстовището бул. България с Каблешков. Дълги години седя там, после изчезна нанякъде.

Бая извращение си е това творение, огромен двигател но супер тежка машина - май беше над три тона. Разправят че да спреш с това нещо от максималната му скорост (около 200км/ч, лоша аеродинамика) било невероятно приключение, не винаги завършващо плавно.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Верно имаше. Беше на моя началник - господина К.Стойчев та за това седеше пред Мобилтел на Хан Крум. А не го караха защото гореше като ламя и не беше много комфортно. Беше си чисто военно изпълнение напълнено с кожи и лампички, но нищо по окачване и двигател не беше пипано.

Коментар

Какво военно има изобщо в тази машина? Тя си е типичн бутиков спортен автомобил.... според мен.
              П.С. Като беше актуален този модел си бях дете - е това беше една от детските ми мечти
              Technical Rescue Direct - life lies in courage
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                Имаше и бели, пред тогавашният Мобилтел (1996-7 г.) седеше един такъв - винаги ми е изглеждал Странно
                И на един спряган за оръжеен тъговец и май още една Така де така, мериха си .... джипките с Джон от "Мобифон" .... сега всичко е ясно - наеми, заеми, кредит ... балона се надува, надува...пук. в същност ако се сравни с дискутирания тук автомобил "София-турбо" ще се окаже сходен само правен с малко повече пари ТНТМ
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от damyan_rm Преглед на мнение
                  От тези 301 май един е предал богу дух с толкова експлозиви
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Те Lamborgini от край време произвеждат трактори..Те тва е спортен модел
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Имаше статия преди няколко месеца в Авто Билда, където показваха ламбото на тина търнър (беше със сменен двг и скорости - от г55 амг, защото горката не можела да ръчка), та там имаше някакви си данни...

ето инфо на руски: http://ru.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_LM002
                      на ханглийски: http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_LM002
                      на ханглийски2: http://www.lamborghiniregistry.com/LM002/index.html

резервоар 290 литра и имаше в списанието изцепки че даже и на шейховете им е малко в повече да я карат и издържат горката кола...

иначе е страхотна като форма и идея... ако имах парите бих си я взел и даже карал...
                      "That is not dead which can eternal lie,
                      And with strange aeons even death may die."
                      ~H. P. Lovecraft

Коментар

В заключение: В България е имало само един такъв, че от предишните постове останах с впечатлението че е имало десетина. Та Онзи беше вкаран от един търговец на оръжие (лека му пръст) както и един лотус, един жълт "кьониг спешъл" и т.н. Характерното е, че с него си отидоха и тези автомобили. Поне от пътищата де...

А разхода на Ламборгинито беше 100/100... похарчваше си както се казва...

Коментар

От: Lamborgini lm002

Първоначално публикуван от damyan_rm Преглед на мнение
                          Такъв съм виждал на гъза на коня далечната 2000 г.Направи ми впечатление, че гумите му бяха почти колкото мен и страхотно конфортен. Тогаз ЖиСиЕм-ите нямаха камеркиНомера помня, че беше С3333 нещо си-Бял собственик Красимир Стойчев > Тогава ми казаха, че военната версия е била поръчена да охранява Мексиканската граница на щатите. Преборили са се с Хамър.
                          Какво те учудва, все пак нали правят тряктори. На мен това ми прилича на луксозен тряктор с мощен двигател

Коментар

Първоначално публикуван от Beco Преглед на мнение
                            ...Тогава ми казаха, че военната версия е била поръчена да охранява Мексиканската граница на щатите. Преборили са се с Хамър...
                            Хванали са те за канарче. Няма такова нещо. Единствените армии които са клъвнали на това недоразумение са либийската и саудитската. И то пак май е било поръчка, но не се знае много-много дали е стигнала до край.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз знам от човек който е карал тази кола че доста време не е карана зщото някой се е правил на "майсторче" и са разцъкали карбораторите (12) двигателя е като на Countach и докато се оправи е трябвало доста време.Вървяло е като дзвер :-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X