Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БАРХАН Киргизкии войн

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• БАРХАН Киргизкии войн

Здр ето и подължение на темата Бархан-Камаз в която обещах малко информаци предоставена ми от чичо ми който се занимава с проекта и конструирането на автомобилите Бархан .
    Малко история около машините "Бархан" история и факти
    Първата машина Бархан е започната през 2000г и е завършена през 2002 .Участвала е в Автоекзотика в Москва през същата година. Есента на 2002 започват работа по втората машина Бархан-Акула завършват я през 2004 и участва в Автоекзотика в Москва през 2005 г.
    На 23 февруари и двете машини взимат участие в състезанието Мурманск-Владивосток като съпровождащи автомобили разстоянието на цялото трасе е цели 17 000 км мдаам цели 17 000 км минават го без нито една повреда ако имам възможност ще пусна снимки и от списанието специално за това състезание . В момента и двете коли са в Москва .
    През 2005 започва проекта Бархан- Камаз на базата на Камаз 43501 с по къса база .Машината е показана на изложението Сухопътни войски в москва полигон Броници около Москва .

През 2006 започват работа по Бархан-Тайган и Бархан-Булат . Сега в проект са още три машини на базата на газ 66.

Двигатели:

Бархан и Бархан-Акула са с двигатели от БТР ЗМЗ-41
    Бархан-Булат е с двигател от мерцедес дизел 4 литров
    Бархан-Тайган е с двигател от газ 66
    На следващите три автомобила ще бъдат поставени двигатели:
    МАН дизел 6 литров
    Мерцедес дизел 4 и 6 литрови

Всички автомобили са с дискови спирачки собствено производство .
    Колите се събират в Киргистан в град Бишкек .Групата е от четири човека :

1 Барханский Петр Александров моят чичо

2 Скляров Александров

3 Борисов Максим

4 Борисов Андрей

На две на три това е засега по нататък ще има снимки на трите нови машини и допълнителна информация надявам се да ви харесат

ето отново снимки на тази тема
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от barhi; 20-09-08, 17:01.

До: БАРХАН Киргизкии войн

Много интересно.С какви метали работят.дурал или стомана за каросерията имам впредвид.

Коментар

от стомана е

Коментар

Браво.
        колкто повече техническа информация предоставите,колкото повече развивате темата толкова по добре за нас

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X