Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фиат марея тд- проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• фиат марея тд- проблем

Колеги имам проблем с моята каручка
    По някога като подам малко газ и моторът не може да се изфорсира веднага , а някак постепенно , на място ако дам газ до 2000 об, без да връшам педала оборотите след няколко секунти (15-20) падат на 1000.Като потеглям триабажа да я изфорсирам до 3000-4000 оборота и тогава да потегля нормално.И oт няколко дни и повреме на движение усечам как колата губи моштност, и изведнъй пак хуква
    Всичко това колата не го прави постоянно , възмойно е цял ден да ми ги прави тези магарии , а може и с дни да не го направи
    В неделя реших да видя какво става, поразгледах помислих и реших да видя дали има въздух в горивото , имаше и то много
    днес пак проверих , пак има пак много
    ясно ще трябв да търся от къде влиза, Ама не ми е ясно може ли магариите да ги прави от този въздух в системата
    Дайте съвет, че специалистите в троян са страшнииииии
    благодаря предварително
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

До: фиат марея тд- проблем

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
    Ама не ми е ясно може ли магариите да ги прави от този въздух в системата
    Определено може. Търси от къде влиза.

Коментар

Провери филтъра в резервоара.Сваля се гадно защото маркучите са дървени.Големият кръгъл капак,пластмасов в багажника под стелката.
      Откачи всички маркучи и тогава го вади.Сигурно е голяма гняс вътре.Изчисти и мисля че ще се оправят нещата.Ако пак има проблем пиши.
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

преди 12 000 км го чистих , гадничко се вани че маркучите са отврат, но неделя пак ще изкарам сондата да я почистя и да видя дали не е спукана някъде
        "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X