Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Издирвам собственик на Шеви Събърбан или М1008/9/10 от София или региона ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Издирвам собственик на Шеви Събърбан или М1008/9/10 от София или региона ???

Здравейте,

Издирвам собственик на на Шеви Събърбан или М1008/9/10 от София или региона ???

Виждал съм 4-5 из София, едно червено М1008 в Младост 3 до РУВЕКС паркираше често, по Малинов редовно засичам 2 други пак М1008ци...

Искам да разгледам отблизо модела, да направя някой измервания на габаритите на автомобила и да поразпитам собственика, няма да откажа и тест драйв срещу възнаграждение разбира се...

Благодаря предварително!
    Бъдете живи и здрави!

До: Издирвам собственик на Шеви Събърбан или М1008/9/10 от София или региона ???

Здрасти,

Зад пицария Дон Вито на ХМС има един Шевролет, но не съм сигурен за модела. Не съм го разглеждал подробно. Мяркал съм го само по тъмно. Kато гледам снимките на М1008 прилича на нeго.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

До: Издирвам собственик на Шеви Събърбан или М1008/9/10 от София или региона ???

Днес минах от там, Шевито е Блейзър. Извинявай ако съм те разкарал напразно.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Споко , не съм имал шанс да отида, днес се борих с бюрокрацията по София, само 3 часа чакане на опашка в Психодиспансера...

Посъветваха ме да се прегледам на 4ти километър след като при тези главоломно растящи цени на горивата и данъците за стари коили аз искам Шеви на 20-30 години с двигател колкото на КАМАЗ...
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

и взели си?
          наистина, без такава бележка няма да ти го прехвърлят в КАТ!!!!

сори за спама

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
            Посъветваха ме да се прегледам на 4ти километър след като при тези главоломно растящи цени на горивата и данъците за стари коили аз искам Шеви на 20-30 години с двигател колкото на КАМАЗ...
            Значи сме двама
            Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X