Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори...какви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Амортисьори...какви?

Здравеите колеги миналата седмица намерих сервиз в стара загора които шпрегова ресори и закарах пикапа,момчетата пипат мн бързо оправиха дъгата на старите и сложихме по още 3 допълнителни листа от всяка страна така стават по 6 от ляво и дясно. работа стана идеално,шевито вирна задника доста а в момента от гумата до ръба на веждата има 25 см горе доло,(като преди бяха към 8см).Обаче амортисьoрите се оказаха къси и сега са разгънати максималко даже леко напрягат ресора...и вози адски твърдо... въпросът ми е какви амортисьори да взема? естествено ще свяля старите и ще меря растоянието...
    Да допълня че ресора е вързан под моста.А и колата ще се товари доста... затова питам кои са наи удачните амортисьори?
    S10 & Frontera

До: Амортисьори...какви?

3 листа???Сега ще трябва да си я караш постоянно с половин тон,че иначе...
    Дългите амортисьори ще ти дадат повече ход,но няма да стане по-мека возията...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Мисля че ще омекнат малко... пък нищо не ми оречи докато омекнат на извадя по 1 лист... и сервизаджиите казаха че омеквали техните...(малко). та какви амортисьори газови или маслени? за товар?
      S10 & Frontera

Коментар

Газови.
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

При мен без да съм пипал ресъорите ми е около 20 см. и съм с по 2 амортисъора , демек с 4 от зад.
          От Мерцедес Ц класа задните пасват идеално.
          Те т'ва е Баце...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X