Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за Шевролет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

шевролет блейзър

Здравейте. За първи път се зблъсквам с проблема относно джип шевролет блейзър незнам от къде да намеря каре предно някой ако знае нека пише. магазини.морги или нещо подобно и т. н.

Коментар

До: Части за Шевролет

Първоначално публикуван от keiin Преглед на мнение
      Накрайниците на Москва са подобни/само 'дето няма ръководството Аз Ремонтирам Москвич/
      А иначе тез' 'дето ги рециклират режат ,прават там нещо ама какво е...
      Разглобяват ги , подлагат черупки , гресират и затварят под натиск. Ако имаш черупките и накрайникът не е капсулован можеш сам да си го направиш за минути. Правят и капсуловани , но не знам как точно ги разкапсулират и капсуловат отново. Преди време съм давал на един майстор да ми прави накрайници на Мерцедес няколко пъти. Правеше ги да издържат повече от оригиналните. Ама не каза как ги прави , колкото и да го разпитвах...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
        Разглобяват ги , подлагат черупки , гресират и затварят под натиск. Ако имаш черупките и накрайникът не е капсулован можеш сам да си го направиш за минути. Правят и капсуловани , но не знам как точно ги разкапсулират и капсуловат отново. Преди време съм давал на един майстор да ми прави накрайници на Мерцедес няколко пъти. Правеше ги да издържат повече от оригиналните. Ама не каза как ги прави , колкото и да го разпитвах...
        ама той сепаратора кадето държи съчмите в карето е на сол как ще го възтановът незнам

Коментар

Първоначално публикуван от VAAKO75 Преглед на мнение
          ама той сепаратора кадето държи съчмите в карето е на сол как ще го възтановът незнам
          Чети внимателно, говоря за накрайници , не за карета

Коментар

Колега,каретата на Блейзъра ти не са ли тип"кръстачка".Би трябвало да са на капачки с иглени или ролкови лагери.Поне на старите 'мериканци почти всички джипни бяха по този начин конструирани.Ако е така кръстачки присаждахме от комбайн руски НИВА и след това от КОЛОС без да се пипа нищо по карето.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              Ти спомняш ли си колко дни казаха че ще пътува да знам кога да го чакам?
              дошло е ............ на сол.
              Това е БГ пощи.
              CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
              http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
              http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                Чети внимателно, говоря за накрайници , не за карета
                извинявам се убарках се

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                  Колега,каретата на Блейзъра ти не са ли тип"кръстачка".Би трябвало да са на капачки с иглени или ролкови лагери.Поне на старите 'мериканци почти всички джипни бяха по този начин конструирани.Ако е така кръстачки присаждахме от комбайн руски НИВА и след това от КОЛОС без да се пипа нищо по карето.
                  вече намерих ново 170лв.и няма смисъл да се занимаваме със старото мерси за мнението все пак

Коментар

??? 170 лева?
                    От къде?
                    Марка?
                    Те т'ва е Баце...

Коментар

Карето от към главината е като на леките коли с съчми, от към диф-а е с ролки и игленни лагери.
                      Колега от къде купи карето???
                      Те т'ва е Баце...

Коментар

До: шевролет блейзър

Здравейте. За първи път се зблъсквам с проблема относно джип шевролет блейзър незнам от къде да намеря каре предно някой ако знае нека пише. магазини.морги или нещо подобно и т. н.
                        Това ли търсиш? $15
                        http://www.autozone.com/R,APP347629/...ductDetail.htm
                        CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                        http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                        http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от keiin Преглед на мнение
                          Карето от към главината е като на леките коли с съчми, от към диф-а е с ролки и игленни лагери.
                          Колега от къде купи карето???
                          колега карето ми го достави един приятел който работи в магазин за авточасти и познава повечко хора от тоя бранш. каза ми че имало магазин в София само за американски автомобили. предполагам даже че ме е натоварил 10-20лв. А и го е имало по случайност иначе с поръчка на място в магазина и колко време ще пътува от щатите незнам? ако ми каже тел. или адрес ще го пусна. ТУК!!!

Коментар

Ок. Мерси.
                            И аз търся сега та ще видиме разликата в цената/и дали има такава/
                            Те т'ва е Баце...

Коментар

До: шевролет блейзър

Първоначално публикуван от sharrko Преглед на мнение
                              Не е това.
                              Полуоската е като на лек автомобил,не с карета като на кардан.
                              Те т'ва е Баце...

Коментар

колега карето ми го достави един приятел който работи в магазин за авточасти и познава повечко хора от тоя бранш. каза ми че имало магазин в София само за американски автомобили. предполагам даже че ме е натоварил 10-20лв. А и го е имало по случайност иначе с поръчка на място в магазина и колко време ще пътува от щатите незнам? ако ми каже тел. или адрес ще го пусна. ТУК!!!
                                Ей го!
                                Сега си има каре и не ще да пише...
                                Те т'ва е Баце...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X