Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пежо Партнер 4х4.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пежо Партнер 4х4.

Тук можете да обсъждате всичко което се сетите аз имам такова и ще Ви отговарям по възможно наи-бързия и достъпен начин.
    Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
    Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
    Volkswagen Bora AKL

До: Пежо Партнер 4х4.

Виждал съм само веднъж такъв модел. До колкото знам се правят (доработват) от Dangel -> http://www.dangel.com/
    В България са екзотика защото "София франс ауто" не ги внася. А причината изглежда е, че си имат достатъчно рекламации от стандарните модели и не им се занимава с още.
    Кажи нещо за трансмисията. Каква е? Постоянно 4х4? Или парт тайм. Къде го караш?
    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Внасят го. ИМА го в ценовата листа последните три (с ПРЕДВАРИТЕЛНО поръчан АБС; и обратното на първото )
      Струва 9500лв. Но за проходимостта, която има си струва , само дето няма понижаващи както във Франция. 1.6HDi зимата на 4х4 с клима-6 литра дизел(не го жаля). А м/у другото парт тайм с включване на заданата ос при: ИЗГУБВАНЕ НА СЦЕПЛЕНИЕ ОТ ПРЕДНИТЕ КОЛЕЛА

Абе с две думи: СТРУВА СИ.

за 42000лв. с ДДС- 4 въздушни възглавници,АБС,Радио-СД,аларма,борд компютър,FOLOW ME HOME(оставя фаровете включени за 1/3/5 минути след ЗАКЛЮЧВАНЕ на колата. Аз съм го нагласил на 5, а отделно има и копче на дистанционото управление за включване на : предни + задни фарове и фарове за мъгла.
      А също има и 4.5 от 5 звезди на краш тестовете- ПЕРФЕКТНО.

Карал съм го (лятото де) по пистата на Чепеларе, когато го сравнявах с FREELANDER I и мога да кажа, че Партнера се представи на много по-високо ниво. Оприличавам Партнер 4х4 в качествата си на 4х4,комфорт,разход,качество на изработка и на безопастност на: Фрийлендър II и Daihatsu Terios II.
      Volkswagen Bora AKL

Коментар

Колко му е клиренса на това чудо?

Коментар

...А м/у другото парт тайм с включване на заданата ос при: ИЗГУБВАНЕ НА СЦЕПЛЕНИЕ ОТ ПРЕДНИТЕ КОЛЕЛА...
          Значи е Он-Деманд.С нещо като Халдекс...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Да де. с вискокуплунг. КЛИРЕНС- 20см.(мерил съм го лично- от подкартерната ламарина е толкова. отзад при дифа е 26.)
            Volkswagen Bora AKL

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X