Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт SSangYong Korando

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт SSangYong Korando

Здравейте!Имам SSangYong Korando 2,3D.
    Знае ли някой, къде във Варна могат да ми оправят(блокират на 4х4) предното предеване. Доколкото знам не му работи "вакума". Дали не става да се сложи механичен превключвател или някъкъв друг български метод само за през зимата?
    Виждал съм Patrol с външно превключване- може ли и моята печка да се направи така?

Чакай бе, сигурно става дума само за някъв буклук. Виж първо дали тоя вакуум стига до където се включва в колелата, ако не - гледай него. Ако стига - разглоби таралежите, просто внимавай да не избяга някоя пружинка или там съчмичка. Те са съвсем просто нещо, една втулка със шлици, която ходи наляво-надясно. Сигурно там е влязъл прах и друга гадост.
    А ръчни - кви да е, само геометричните размери са важни, не знам твойте кви са((

Коментар

колега коя гидина е това чудо
      щот аз съм карал 2.5D 94 година
      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Годината е 1997. Максимална скорост 140, маса 2,1 тона, ускорение 0-100 за 22 сек.

Коментар

Годината е 1997. Максимална скорост 140, маса 2,1 тона, ускорение 0-100 за 22 сек.

Коментар

Първоначално публикуван от TheEgg
            0-100 за 22 сек.
            ;-))))
            егати, откакто имах трабант не съм вярвал че ще видя кола след 80-та година която да е толкова бавна ;-)

П.С. Да не се обидиш
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
              Първоначално публикуван от TheEgg
              0-100 за 22 сек.
              ;-))))
              егати, откакто имах трабант не съм вярвал че ще видя кола след 80-та година която да е толкова бавна ;-)

П.С. Да не се обидиш
              ЛАДА 2107 0-100кмч 19сек, Vмакс 150кмч

140кмч за джип с мотор 2.3Д е дори много!
              На Дифендър 2.5ТД /колко му е Vмакс? по каталог!/
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Май нещо се поотплеснахме, а!
                Въпроса ми беше към кой специалист по 4х4 автомобили във Варна да се обърна за да ми "зацепи" предния мост за през зимата.

А иначе печката си е супер- само гуми и окачване да има- няма равна. Изглежда като шосеен "джип" но по добре се държи по поляните и горските пътища.
                А за там и 80 км\час са си добре.

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
                  140кмч за джип с мотор 2.3Д е дори много!
                  На Дифендър 2.5ТД /колко му е Vмакс? по каталог!/
                  0-100 няма нищо общо с Vmax-a говоря за ускорение не за скорост, но да не flood-им темата на човека
                  no signature no problems

Коментар

колега още един оточняващ въпрос
                    Това е дълга база с мерцедесов или пежо мотор.
                    femili се води

Коментар

карал съм такова чудо.
                      Предното е направено супер кофти.най вероятно са се скъсали мембранките,те са едни такива като чашки и много се късат.на моя му правих маса побългарявания,успешни и не дотолкова успешни.пробваий в сервиз на деу,ама дерат кожи
                      Ще потарся моите чертежи и схеми и ще ги кача.Накрая го измислих супер просто и изпълнението е лесно и ев тино

Коментар

Отдолу на ск. кутия има едни вакумни клапанчета по принцип са две и се управляват с 12 волта ..... идеята е да подадеш постоянен вакуум на мембраната, която ти включва предното ... става само с едно маркуче ... правил съм го .. в калта на полето ..
                        Само ако ти е здравеа мембраната ... обаче....

Малко далеч ти се падам ....
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

значе говорим за друго .аз което сам карал вакум помпата е на динамото

Коментар

Вакуум помпата може и да е на Марс !!!!
                            Въпроса е дали работи ..... и ако ДА ... да се подаде вакуум на мембраната !!!
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

До: Ремонт SSangYong Korando

знаеш ли въздъшния ти филтър какъв номер е ?

Първоначално публикуван от TheEgg Преглед на мнение
                              Здравейте!Имам SSangYong Korando 2,3D.
                              Знае ли някой, къде във Варна могат да ми оправят(блокират на 4х4) предното предеване. Доколкото знам не му работи "вакума". Дали не става да се сложи механичен превключвател или някъкъв друг български метод само за през зимата?
                              Виждал съм Patrol с външно превключване- може ли и моята печка да се направи така?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X