Здравейте, от както купих тази кола тресе при подаване на газ, колкото повече, толкова повече, в десен завой и с малко газ тресе яко. Постоянно зацепена е на 4х4. Свалях предни полуоски, не видях проблем. На четирите полуоски луфта проверен като вътя гумите е еднакъв. Ме може да е кардан щом при ,завой се усилва, ама не знам къде да търся проблема. Може ли да е раздатка или диф?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Volvo xc70 тресе при подаване на газ, усилва се при десен завой.
Свий
X
-
От: Volvo xc70 тресе при подаване на газ, усилва се при десен завой.
няма значение предавка или обороти, само колко газ давам. И до сега никой няма конкретно предположение. Но аз вярвам, че има общо със десния завой и или са карета някакви или диференциали, ама се надявах някой да го е лекувал това и да каже по точно, а не да разглобя цялата кола.
Коментар
-
Щом е постоянно 4х4 е много вероятно да е блокирана виско муфа.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Виско или халдекс-не знам с какво е конкретния модел, е първи заподозрян. Но при движение направо не би трябвало да тресе, даже да е блокирала муфата. Тампони на двигателя сети ли се да погледнеш?Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Трябва да е същото и на левия.Първоначално публикуван от llelloo Преглед на мнениеАко е виско муфа, ще има ли значение десният завой?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Като даваш газ оборотите не се ли променят?Първоначално публикуван от llelloo Преглед на мнениеняма значение предавка или обороти, само колко газ давам. .
Според мен имаш нещо хлабаво или допиращо по окачване и кормилно управление. Вдясно.сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар