Привет на всички колеги!От доста време се чудя дали да пусна тема,и накрая се престраших.Разбрах,че има любители на руската 4х4 техника,но искам да разбера и,има ли колеги с такава като моята?Доколкото този тип автомобил не е много известен,и едва ли не се смята за екзотика,ми е интересно има ли и други в сайта.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Газель 4х4
Свий
X
-
От: Газель 4х4
Едно време имаше маршрутки с такива Газель, бях се качил на една такава чисто нова, кратката версия, Нивата е направо Мерцедес със сравнение с Газель, още помня как страничната врата не се затваряше плътно, нямаше бутон който да не се клатеше, волана с голям луфт, а пък как само друса и как потегля с вибрации, спирането е без коментар и има такова спартанско изпълнение, че даже и Зила е по-луксозен, ужас, сега има останали Газель в полицията а пък там, леле мале, гние като за световно, ламарините все едно са киснати в киселина, съжалявам но това са ми преките впечатления и не е чудно че почти ги няма, трябва да си истински мазохист за да поддържаш това руско чудо, евала че поддържаш такова мпс в движение
Коментар
-
По едно време бяха много модерни, защото бяха евтини, малка кубатура и масово се ползваха из София по всякакви фирми. Но просто не доживяха да станат "известни"- изгниха преди това. Твърди се, че руските издържали повече, но не знам колко е вярно. Продаваните у нас май бяха основно турски и се споминаха скоропостижно от ръжда.Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Коментар
-
Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнениеТвърди се, че руските издържали повече, но не знам колко е вярно. .יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеАко тази кола е в движение, значи си достоен за уважение!
Коментар
-
ГАЗ имат завод в Турция много отдавна. Двигатели, скорости и т.н. идват от Русия, но купетата са си натурално анадолски.
http://gazturkiye.com.trСъботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Коментар
-
Колеги,темата не е за това ,,кой най-много мрази руският автопром,,аз само исках да разбера има ли други с такъв автомобил!А и от всички мнения разбрах,че никой си няма идея за техническите характеристики на автомобила,предназначението му и ни най-малко пък от експлоатацията му.Така,че най-малкото е несериозно да се нахвърляте направо с обидите!
Коментар
-
Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнениеПо едно време бяха много модерни, защото бяха евтини, малка кубатура и масово се ползваха из София по всякакви фирми. Но просто не доживяха да станат "известни"- изгниха преди това. Твърди се, че руските издържали повече, но не знам колко е вярно. Продаваните у нас май бяха основно турски и се споминаха скоропостижно от ръжда.
Коментар
-
Първоначално публикуван от budrow Преглед на мнениеКолеги,темата не е за това ,,кой най-много мрази руският автопром,,аз само исках да разбера има ли други с такъв автомобил!А и от всички мнения разбрах,че никой си няма идея за техническите характеристики на автомобила,предназначението му и ни най-малко пък от експлоатацията му.Така,че най-малкото е несериозно да се нахвърляте направо с обидите!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнениеИмал съм две такива през 90-те години една след друга. Не 4х4, само със задно. Вкарани нови от Русия. Никога не бих си причинил повече това. И да, имам идея за всички технически характеристики защото си ходех омазан с масло през цялото време.
Коментар
-
Първоначално публикуван от budrow Преглед на мнениеАко не Ви затруднява,напишете точно какви проблеми са създавали вашите,защото аз последните 10 години съм имал 5,и освен дреболии и обслужване,нищо особенно не е дефектирало!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Да,относно първия мотор съм съгласен,имаше проблеми,но от 2000-та година вече бяха оборудвани с новия 16 клапанов с верига,антикорозионното покритие също беше слабо,но за останалото съм удивен.Макар,че това е бюджетен рамен автомобил,и няма как да го сравняваме със мерцедес и ивеко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеМоже би има грешка! Не може турците да са паднали толкова ниско,че да произвеждат този автомобил.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар