Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел.Схеми на MUSSO

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ел.Схеми на MUSSO

Здравейте! От доста време карам един такъв джип (калдаръм кокона) MUSSO 2,9TDI 1999г. 120к.с., но нещо се появи проблем с електричеството, относно включването на бързи и бавни. На таблото светят и двете лампи едновременно. Смених моторчето на раздадката, което включва и изключва, но се оправиха само бързите. Бавни не включва и лампите продължават да светят на таблото. Ще съм много благодарен ако някой ми каже от къде мога да намеря ел.схеми за този джип и/или ми даде съвет за ремонт. Благодаря предварително.

До: Ел.Схеми на MUSSO

В сервиза на Деу какво казват? Възможно е компютъра на колата да е запомнил грешката и да иска нулиране и да се пусне да си тества хардуера.
    LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
    LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Все още не съм ходил в дервиза. Пробвам да го оправя сам, но в краен случай ще отида и там.

Коментар

какво стана с твоя проблем??? пиши как го реши

Коментар

От: До: Ел.Схеми на MUSSO

Пуснете една самодиагностика на компа за раздатката и ще ви стане ясно какво се е прецакало!!
          Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X