Да се свалят, да се почистят с нещо като коресилин или Meglio, да се смажат с тънко масло и да се монтират.
Свалят се с 6 болта и една зегерка. Като се свалят хъбовете е добре да се погледне и луфта на главините, но това вече е с повишена трудност, а и след това се прави и един реглаж с регулировъчни шайби за да ти работят вакуумите, но това се преценява на момента.
Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 02-03-18, 20:51.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Ами имам усет за някой работи и сам си ги правя а за сервиз не ми се е налагало
Пък и като имам помощ от колегите от форума за което голямо БЛАГОДАРИМ до сега не съм имал затруднение единствено за скоростните с който имах проблем се наложиш да чета руски форуми
Последно редактирано от Йордан Енев; 02-03-18, 22:08.
Ами Благодаря колега 1вия месец се наложи да сменям предните дискове на Рекстана и тази операция е свършена с помоща на едно приятелче понеже за първи път се сблъсквам с такъва система
Беше миналото лято и съм забравил марка но дадох 170 лева за предни дискове и комплект предни и задни накладки имам 35% отстъпка Имаше лек луфт в главините да но го обрахме
Понеже ме споменахте в пост №24 и аз да се запиша.Смених хъбовете с ръчни и си реших кардинално проблема, сега съм "сербез", както се казва на турски.Даже в Ст.Загора ходих на сбирката.И както казах на един приятел: от където ти мина с витарата и аз минах, само дето аз пътувах комфортно не че трасето беше нещо хард, ама и аз балабар Петко с мъжете
Коментар