Не намерих нищо за марката и е време да чуем мнения и за тези джипки, та който знае нещо...Освен това, имам некои хрумвания да се сдобия с такъв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шевролет Каптива.
Свий
X
-
От: Шевролет Каптива.
Айде ся! Има 1001 ругатни из форумЪт! Аз ли да ти ги намеря?Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеНе намерих нищо за марката и е време да чуем мнения и за тези джипки, та който знае нещо...Освен това, имам некои хрумвания да се сдобия с такъв.
Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
-
Е па, преди да пусТна темата, четох, гледах и умувах, ма не видЕх нищо. (извинявам се за плагиатството на стилЪТПървоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеИма 1001 ругатни из форумЪт!
)
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Ето бре, ти пък сега .. нямало. Имам спомен че някой форумец беше направил къде 200К на една без сериозни грижи, ама не помнь кой беши..
Последно редактирано от Slick; 15-09-17, 20:42.
Коментар
-
Търсѝл си го както си търсил онзи йога майПървоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЕ па, преди да пусТна темата, четох, гледах и умувах, ма не видЕх нищо. (извинявам се за плагиатството на стилЪТ
)
Проблем с CHEVROLET CAPTIVA
Какво мислите за CAPTIVA?
КАПТИВА - гарнитура ...?
CHEVROLET CAPTIVA загуба на мощност и проблем със задния диференциал.
Chevrolet Captiva
какво да избера между Chevrolet Captiva, Nissan Quasqai, VW Tiguan
opel antara или chevrolet captiva
И още 225 резултата.Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Не мога да повярвам!Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
А вие може да пренебрегнете темата.
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
А-а-а-а, как да я пренебрегнем? Ще я уважим подобаващо, както уважаваме автора ѝ!Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеА вие може да пренебрегнете темата.

Ето нещо по същество - мой кумец има дизелова "Каптива", купена преди 9 г. "от магазина" в БГ. Мета се в кал, която аз, наплашен от форумЪт, избикалям отдалеко. Върви, харчи малко, е, чупи се десетина пъти, ама беше гаранционна и той само си я хвали.Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Ма ти сега кво ... , гониш ли ни? Един вид - свръшихте си работата и бегайте да си играете ?Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеНе мога да повярвам!
А вие може да пренебрегнете темата.
Коментар
-
Капут..ива ?Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнениеНе случайно е викат Коприва.
Коментар
-
От темата би станала чудесна раздумка в спама. Само да не загубим детската аудитория.Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнениеКапут..ива ?Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Божич, за да не ти пренебрегна темата - не се занимавай с глупости
Няколко факта:
1. Имал съм Шевролет (Калос) - бях много доволен заради изключително ниската цена на поддръжката. И от липсата на проблеми. И не бих казал нищо лошо за ниският клас на Деу-Шевролет. Изпълнява си достойно задачите на достойна цена.
2. Глобален модератор съм във форумът на Деу-Шевролет и имам що годе поглед върху марките и тенденциите
3. Опел Антара / Шевролет Каптива е експеримент да се набутат в класа на леките СУВ / Кашкай... Безуспешно... Уж кола, като кола, ама все нещо недостига за да има удоволствие от експлоатация и поддръжка...
Така, че съветът ми е - не се лъжи по ниските цени - има защо да е така...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар