Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауди 100 2.3 куатро Мое е :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ауди 100 2.3 куатро Мое е

Първоначално публикуван от Ц. Кръстев Преглед на мнение
    Честито и от мен! Със здраве да я караш! Аз от доста време карам аудита и все са куатро. Друго и не искам. Ако има нещо неясно питай. А за вратите напред трябва време, много време и опит. Малко е особено, така, че ако не си карал такова - внимавай докато посвикнеш! Ама па за лека кола е екстра, няма грешка, поне по моите критерий!
    Да се възползвам от преложението да питам.
    Можеш ли да ми препоръчаш сервиз за Аудито в София.Понеже издава някъв много странен шум май от компресора или от алтернатора там някъде.
    Трябва ми и добър сервиз който да погледне газовия инжекцион.
    Почна веселбата да видим как ще свърши.

Коментар

Мойте си ги правя аз. За сервизи виж в ауди форума.
      Да питам: Кои компресор? на климатика ли? Надявам се не караш на пуснат климатик - тия дни.

Коментар

Иначе за него говоря поне на мен така ми се струва че от там идват нещата ама знам ли още ми е трудно ориентирането по тая кола.
        Не карам на климатик то колкото и да се опъваше първия ден.Как пипна копчето за парното и се пускаше но се оправих после.Кажи ми некви основни неща които трябва да знам за климатроника да не свърша някоя простотия.

Коментар

Последния въпрос съм го испуснал Коя година е колата?
          Иначе тия дни със сигурност си разбрал каква кола си купил!

Коментар

М да за прогодимост няма грешка като джип ее.Колата е 93г. с климатроник ама сега не я карам щото протече радиаторчето на парното и още търся сервиз за това.

Коментар

Ето и обещаните снимки.
              Прикачени файлове

Коментар

А бе човек на стотака парното се вади отпред и не е трудно.Айде и от мен честито

Коментар

ами честито и от мен
                  Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

Честито
                    Те т'ва е Баце...

Коментар

Мерси колеги

Коментар

Честито!

Дай малко инфо за двигателя, че ми е любопитно моля те. Аз имам познати със същите коли, само техните са С4 и С6 (съответно 2.2 турбиниран двигател). Не искам да споменавам С-овете как вървят, да не споменавам как лапат завоите при заснежен път и какво усорение вадят....

Най-готиното изживяване беше когато една вечер качихме ски пистата край нас (Витоша, около 1 км дължина) при току-що навалял 10 см. сняг!

Съдейки по годината на производство мисля, че твоята трябва да е с ръчен блокаж на задния мост или греша?
                        Георги Гатев

Коментар

Здравейте колеги мерси за пожеланията.А сега на въпроса на колегата.
                          Колата е с мотор 2.3 бензин 136к.с. 93г.С климатроник ел стакла и ръчен блокаж на заден мост и торсен диференциал.Ако те интересува нещо друго питай .

Коментар

Да ти е честита! Една от малкото истински 4х4 леки коли,пък и с блокаж!!! Газ ще има ли? Аз моето го карах със сопотска уредба и пак нямах проблеми. Абе колата е велика! А каква возия има,много от новите коли от този клас могат да ти завидят.В Австрия имах един познат,който караше такова,но не 4х4 ,като такси и беше точно на 1000 000км и вървеше страхотно. Това беше преди 9 години.Успех!
                            ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA

Коментар

Такааа....
                              1. Нали знаеш, че на дисплея на климатроника може да се изписва едно удивително количество информация налична от компютъра на колата?
                              2. Този приятел с С-ките им слага инжекционна газова - върви почти колкото ииначе, но при него слага два изпарителя. В този случай имаше и преправяне на бутилки и т.н. и излиза около 2400 лв.

Торсена си е нормално - все пак е Куатро. Колкото до ръчния блокаж: меееечта!

Още веднъж: безаварийни!
                              Георги Гатев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X