За добро или лошо колата вече е при мен.Да се надяваме за добро но времето ще покаже.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ауди 100 2.3 куатро Мое е :)
Свий
X
-
До: Ауди 100 2.3 куатро Мое е
Хайде честито! Със здраве да си я караш! Достоен шосеен агрегат е! Има специфика в екстремното каране, ама ако я схванеш доставя истинско удоволствие, пък и може да се смята че си наистина много добър водач ако успяваш да минаваш завоите с вратите напред
Много да те радва и да те слуша!Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Честито и от мен! Със здраве да я караш! Аз от доста време карам аудита и все са куатро. Друго и не искам. Ако има нещо неясно питай. А за вратите напред трябва време, много време и опит. Малко е особено, така, че ако не си карал такова - внимавай докато посвикнеш! Ама па за лека кола е екстра, няма грешка, поне по моите критерий!
Коментар
-
Много благодаря и на двамата (специални благодарности на quadra) .Това ми е първата кола 4х4 и вече усетих разликата на стръмен път с павета (мокро) на връщане от нотариуса как на зелено всички почнаха да превъртат а аз си трънах като на равно.Много ми хареса това усещане.За вратите напред е рано още но като се по опознаем ще кажа впечатления.
Коментар
-
Добрите стари здрави Аудита (за разлика от новите) Някога се возехме в 100-тицата на един приянел - ех спомени ...
Честито, дълги и безаварийни километри ти пожелавам.
Качи някоя снимчица да се порадвамеNissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Честито и от мен. Това са страхотни машинки, но все пак се въздържай от "напред с вратите" - всички сме смъртни, а по-лошото е, че понякога сме внезапно смъртни
Със здраве и безаварийно"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Честито!
един познат имаше такова доскоро... ама го махна, "щото харчи 16/100"
хубавите работи си имат цена...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Колега,ако нямаш нищо против може да ги вкараме на някои лек офф роуд или разходка,аз също съм с лека кола,ама нямам подръжници.Имаше едни пичове с лади,или някои доста паркетен джип...SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнениеКолега,ако нямаш нищо против може да ги вкараме на някои лек офф роуд или разходка,аз също съм с лека кола,ама нямам подръжници.Имаше едни пичове с лади,или някои доста паркетен джип...
Спокойно можем да си направим една раходка
Коментар
-
Ами ти си по-запознат с разходките,ако искаш пусни една нова тема за паркетна разходка,сигурен съм че ще има още някой фен на софт разходките.Аз съм на среща....SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнениеАми ти си по-запознат с разходките,ако искаш пусни една нова тема за паркетна разходка,сигурен съм че ще има още някой фен на софт разходките.Аз съм на среща....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар